ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ | Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019

Κ. Νοτοπούλου: Ο Ζέρβας έκανε γραφείο τύπου της κυβέρνησης το Δημοτικό Συμβούλιο


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Κ. Νοτοπούλου: Ο Ζέρβας έκανε γραφείο τύπου της κυβέρνησης το Δημοτικό Συμβούλιο

Για «κατάντια του Δημοτικού Συμβουλίου» και για «φιάσκο που διοργάνωσε ο κ. Ζέρβας» έκανε λόγο μιλώντας στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91,4 και την εκπομπή Ορθά – Κοφτά, σχολιάζοντας τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον ΟΑΣΘ, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί», Κατερίνα Νοτοπούλου.


«Αυτό που έγινε ήταν αποτέλεσμα ενός φιάσκου πολύ καλά στημένου. Ο κ. Ζέρβας έστησε για δεύτερη φορά μαζί με το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου μια συνεδρίαση παρωδία η οποία φυσικά κατέληξε σε τραγωδία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, σε σχέση με την αστυνομική παρουσία έξω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και τους ελέγχους που έκαναν σε πολίτες που ήθελαν να παρακολουθήσουν την δημόσια συνεδρίαση η κ. Νοτοπούλου τόνισε πως «δεν είναι δυνατόν να υπάρχει αστυνομία απ’ έξω. Απαράδεκτο στο σπίτι των πολιτών, στο Δημοτικό Συμβούλιο, να υπάρχει αστυνομία απ’ έξω. Εμείς δεν πρόκειται να το δεχτούμε».

«Ήταν πολύ σαφές ποιοι κλήθηκαν χθες και ποιοι όχι, ήταν σαφές και από την διάρθρωση της συνεδρίασης το πώς και ποιοι θα μιλήσουν. Για πολλοστή φορά παρουσιάζονται μονομερώς τα σχέδια. Ο κ. Ζέρβας έχει μετατρέψει το Δημοτικό Συμβούλιο σε γραφείο τύπου της κυβέρνησης» σημείωσε στη συνέχεια.

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του γενικού γραμματέα Μεταφορών κ. Σταθόπουλου η κ. Νοτοπούλου δήλωσε πως «έρχονται τα κυβερνητικά στελέχη δεν είχαν απολύτως τίποτα να παρουσιάσουν. Ο γενικός γραμματέας δεν τοποθετήθηκε σε τίποτα απολύτως, ούτε για την κατάργηση του ΑΣΥΘ, για την υποβάθμιση του ΟΣΕΘ ούτε για την ακύρωση του διαγωνισμού για νέα λεωφορεία». «Ήρθαν να μας πουν ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον ΟΑΣΘ ξεχνώντας τα σκάνδαλα και φυσικά έχοντας ένα ακροατήριο όλο δικό τους, τους μικρομετόχους δηλαδή, που έχουν πέρα από ίδιον συμφέρον έχουν και τη γνωστή πρακτική «πάω και τα κάνω μπάχαλο»», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Εκτίμησε επίσης πως είναι τακτική της Νέας Δημοκρατίας να μην αφήνουν την άλλη άποψη να ακουστεί. Όπως είπε, «διέκοψαν τον Στέλιο Παππά γιατί για ακόμη μια φορά ετοιμαζόταν να βγάλει στη φόρα τα σκάνδαλα τους, όχι μόνο τις καθυστερήσεις τους, αλλά το σχέδιο τους που είναι να μην υπάρχουν αστικές συγκοινωνίες».

«Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου όφειλε να συμπεριφερθεί με διαφορετικό τρόπο» τόνισε η βουλευτής και δημοτική σύμβουλος και εκτίμησε πως είναι «ευθύνη του προοδευτικού κόσμου να αντιδρούμε σε τέτοια γεγονότα και να μιλάμε με τον κόσμο».




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο