ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ | Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020

Η. Παπαθεοδώρου: «Η ΑΕΚ ακόμη πιο μεγάλη στο δικό της γήπεδο»


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Η. Παπαθεοδώρου: «Η ΑΕΚ ακόμη πιο μεγάλη στο δικό της γήπεδο»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στον 105.5 στο Κόκκινο μια μέρα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Προμηθέα. Χαρακτήρισε τον Μάκη Αγγελόπουλο «αναμορφωτή» για την ομάδα, ενώ τόνισε πως το νέο γήπεδο θα φέρει ακόμη περισσότερο κόσμο δίπλα στον σύλλογο.


«Σήμερα είναι μια πολύ όμορφη μέρα για την ΑΕΚ, πάντα η κατάκτηση ενός τροπαίου φέρνει όμορφα συναισθήματα. Έχουμε επενδύσει σε κάποιους έμπειρες παίκτες αλλά ένα παιχνίδι για να το κερδίσεις δεν αρκεί μόνο αυτό, ένας συνδυασμός πραγμάτων μας έδωσε το τελικό αποτέλεσμα. Είμαι υπέρ του να παίρνει ο καθένας αυτό που αξίζει, είτε είναι νέος είτε είναι μεγαλύτερος σε ηλικία. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να είναι μια αναπτυξιακή ομάδα που θα δίνει ευκαιρίες σε νέους που δεν είναι έτοιμοι με πολύ μεγάλο ρίσκο, αλλά δίνει ευκαιρίες όταν αξίζουν, παίρνουν την ευκαιρία τους.

Ο κόσμος με αργά αλλά σταθερά βήματα έρχεται κοντά στην ομάδα, για να προσελκύσεις τον κόσμο της ΑΕΚ πρέπει να είσαι πρωταγωνιστής, η ομάδα τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τέσσερις τίτλους άρα προσελκύει τον κόσμο. Η προοπτική του νέου γηπέδου είναι μια ιδανική συγκυρία. Μπορεί να ταυτιστεί ακόμη περισσότερο ο κόσμος, θα είναι μια σπουδαία παρακαταθήκη για την ομάδα.

Το σημαντικό είναι η ομάδα να βρίσκεται στο δρόμο των επιτυχιών σταθερά και να μπορεί να αναπτύσσεται σε μια σταθερή βάση.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι ο αναμορφωτής, ο αναγεννητής της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, μην ξεχνάμε ότι πριν από πέντε χρόνια η ομάδα ήταν στην Α2 και με την παρουσία του κ.Αγγελόπουλου η ομάδα έχει επιτυχίες, μεγαλώνει, κερδίζει τίτλους και δεν είναι τυχαίο ότι κοινός παρονομαστής είναι ο κ. Αγγελόπουλος. Είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος που θέλει να αναπτύξει την ΑΕΚ σε πολλά επίπεδα.

Για το ελληνικό μπάσκετ, θα πρέπει να υπάρξει καλή διάθεση από όλες τις πλευρές, πρέπει οι εγωισμοί να μείνουν πίσω, πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε και ειδικά οι παράγοντες που διοικούν και αναπτύσσουν το άθλημά μας να κάνουν ένα βήμα πίσω να αφήσουν τους εγωισμούς ώστε το πρωτάθλημα το ελληνικό να γίνει ακόμη καλύτερο.




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο