ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ | Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020

Στ. Κραουνάκης: Εκμεταλλεύτηκαν ότι η Άλκηστη είναι άνθρωπος της περιπέτειας


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Στ. Κραουνάκης: Εκμεταλλεύτηκαν ότι η Άλκηστη είναι άνθρωπος της περιπέτειας

Έπρεπε να έχω ερωτηθεί και εγώ και η Λ. Νικολακοπούλου, ήταν πολύ σιχαμερό αυτό που έγινε, η Αλκ. Πρωτοψάλτη είναι άνθρωπος της περιπέτειας και έχει πρωτοστατήσει στην αναμόρφωση του χώρου του τραγουδιού με ρίσκο και κόστος, τον «έδωσε» τον Κ. Μητσοτάκη, τώρα έχω έναν νόμιμο δρόμο να ακολουθήσω, είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη για τα όσα έγιναν έξω από το Μαξίμου το Σάββατο.


Για την παρουσία της Αλκ. Πρωτοψάλτη έξω από το Μαξίμου, σημείωσε ότι όπως ο Σταμάτης μέσα στην καραντίνα και από το σπίτι έστειλε στον κόσμο 12 νέα τραγούδια (ένα εκ των οποίων «χάρισε» Στο Κόκκινο και μπορείτε να ακούσετε εδώ), η Άλκηστις σε όλη την πορεία της ήταν άνθρωπος της περιπέτειας, δραστήριος, πρωτοστάτησε στην δημιουργία μίας νέας παρουσίασης για τα τραγούδια, με ρίσκο και κόστος, για να ανοίξει η ομπρέλα των συνεργατών, να υπάρξει μία νέα αισθητική.

Αλλά αυτό που έγινε είναι πολύ σιχαμερό, δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι, έγινε βιασμός του πνευματικού μου δικαιώματος, συνέχισε, όσο κι αν γράφουν τα τσιράκια της κυβερνησης. Έγινε οργανωμένη παραγωγή από την Τεχνόπολη, οπωσδήποτε εν γνώσει του δημάρχου Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη (αλλά και εν αγνοία του δημοτικού συμβουλίου). Και η Άλκηστη «τον έδωσε» τον Κ. Μητσοτάκη, ότι τηλεφώνησε ο Μητσοτάκης στον Μπακογιάννη να πάει το φορτηγό έξω από το Μαξίμου.

Ηθικά, θα έπρεπε να έχω ερωτηθεί εάν θέλω το τραγούδι μου να παιχτεί έξω από το Μαξίμου σε κατάσταση πανδημίας μπροστά στον Μητσοτάκη που καθόλου δεν χωνεύω, είναι σαφές. Θα έπρεπε να έχω ερωτηθεί και εγώ και η Νικολακοπούλου. Τώρα, έχω έναν νόμιμο δρόμο που θα ακολουθήσω, είναι ήδη στα χέρια της δικηγόρου μου. Και Θα διεκδικήσω με κάθε τρόπο μέχρι τελευταία ρανίδα την αμοιβή των 100.000-120.000 εργαζόμενων του μουσικού χώρου που δεν εντάσσονται στο πλαίσιο που έχει φορμάρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, τόνισε ο Στ. Κραουνάκης.

(Φωτογραφία: Nemesys Morpheus)
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο