ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020

Κ. Μίχαλος: Οι τράπεζες συνεχίζουν να μας δημιουργούν προβλήματα


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Κ. Μίχαλος: Οι τράπεζες συνεχίζουν να μας δημιουργούν προβλήματα

Για την τραγική κατάσταση στην αγορά, τις τεράστιες υποχρεώσεις που έχει το επιχειρείν τους προσεχείς μήνες, την ανάγκη η κυβέρνηση να πιέσει τις τράπεζες ώστε να απαγορευτεί μέχρι το τέλος του χρόνου να πωλούν άλλα νέα πακέτα κόκκινων δανείων σε funds καθώς ακόμα περισσότεροι επαγγελματίες θα χάσουν την περιουσία τους σε πλειστηριασμούς, μίλησε Στο Κόκκινο ο Κωσταντίνος Μίχαλος πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).


Ο κ. Μίχαλος στον Στάθη Σχινά εξήγησε ότι είναι αναγκαίο οι επαγγελματίες να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία και τόνισε πως ο τουρισμός, η βαριά βιομηχανία της ελληνικής οικονομίας, ο τουρισμός, υστερεί σήμερα στη λειτουργία της και είναι πολύ δύσκολο να πούμε ότι επανερχόμαστε σε κάποια κανονικότητα.

Ο κ. Μίχαλος μίλησε για την έλλειψη ρευστότητας και την αναγκαιότητα το σχετικό νομοσχέδιο για τις μικροπιστώσεις να περιλαμβάνει τις σωστές ρυθμίσεις και τόνισε ότι οι συστημικές τράπεζες συνεχίζουν να δημιουργούν προβλήματα, δεν έχουν αρθεί στο ύψος των περιστάσεων γι’ αυτό και οι επαγγελματίες αντιμετωπίζουν δυσκολίες από το τραπεζικό σύστημα

Γι’ αυτό και το ΕΒΕΑ δημιούργησε την ιστοσελίδα  daneia.acci.gr όπου επαγγελματίες μπορούν να συμπληρώνουν τι ζήτησαν ως δάνειο, με ποια αιτιολογία τους το αρνήθηκαν ώστε να ελέγξουν στη συνέχεια τι συμβαίνει με τον τραπεζικό δανεισμό.




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο