ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020

Π. Παντελής: Νομοθέτηση από τηλεοπτικά παράθυρα ενώ o κόσμος υποφέρει


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Π. Παντελής: Νομοθέτηση από τηλεοπτικά παράθυρα ενώ o κόσμος υποφέρει

Για τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις που οι επαγγελματίες, μικρομεσαίοι, αυτοαπασχολούμενοι - οι οποίοι έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση - θα αναγκαστούν να πληρώσουν το δεύτερο εξάμηνο του έτους και την τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση μίλησε Στο Κόκκινο ο φοροτεχνικός και οικονομικός επόπτης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Παναγιώτης Παντελής.


Ο κ. Παντελής μεταξύ άλλων στον Στάθη Σχινά εξήγησε ότι έχουν καταθέσει σειρά προτάσεων στα αρμόδια υπουργεία καθώς οι περισσότεροι εκ των επαγγελματιών βρίσκονται σε πραγματικό αδιέξοδο χωρίς έσοδα επί μήνες.

Όπως σημείωσε το θέμα δεν είναι να στηριχθούν μόνοι οι επιχειρήσεις με κάποια δάνεια, το θέμα είναι παράλληλα να υπάρξει και αναπτυξιακή πολιτική ώστε αυτές οι επιχειρήσεις να μπορέσουν να αναπτυχθούν και να μείνουν ζωντανές.

Όπως τόνισε το Υπουργείο Εργασίας λειτουργεί με χρονοκαθυστέρηση και δεν τα έχει πάει καθόλου καλά και όχι μόνο στις ρυθμίσεις σχετικά με το δώρο του Πάσχα και τόνισε ότι είναι μια περίοδος που η κυβέρνηση νομοθετεί με δελτία Τύπου, ανακοινώσεις και από τα παράθυρα των τηλεοράσεων με αποτέλεσμα να ανακοινώνονται μέτρα τα οποία τελικά δεν ισχύουν καθώς δεν έχουν ψηφιστεί.




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο