ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020

Τ. Τζήκας: 50 εκατ. ευρώ οι οικονομικές απώλειες από την ματαίωση της ΔΕΘ


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Τ. Τζήκας: 50 εκατ. ευρώ οι οικονομικές απώλειες από την ματαίωση της ΔΕΘ

Την απώλεια συνολικού τζίρου 50 εκατ. ευρώ θα έχει ως αποτέλεσμα η ακύρωση της ΔΕΘ μετά την έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού, πράγμα που αποτυπώνει το βαρύ οικονομικό πλήγμα στην πόλη.


«Οι εκθέσεις είναι ένας πολλαπλασιαστής της οικονομίας σε κάθε πόλη. Η ακύρωση έχει προκαλέσει προβλήματα στην έκθεση και στην πόλη. Οι επιχειρήσεις που χτυπήθηκαν παγκοσμίως από την πανδημία ειναι οι εκθεσιακές» σημείωσε ο πρόεδρος της ΔΕΘ Τ.Τζήκας μιλώντας στον ρ/σ Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης και την εκπομπή «Ορθά-Κοφτά».

«Εφόσον τα υγειονομικά δεδομένα ήταν αυτά, έπρεπε να ακυρώσουμε την έκθεση γιατί προηγείται η δημόσια υγεία. Η έκθεση είναι συνυφασμένη ιστορικά με την πόλη και εμείς θέλουμε η πόλη να είναι παρούσα στα οικονομικά και πολιτικά πράγματα της χώρας. Για αυτό οργανώνουμε ένα δεκαήμερο Φόρουμ που θα γίνει 11-20 Σεπτεμβρίου. Εκτός από τις πολιτικές ομιλίες θα έχουμε γύρω στα 24 συνεδρίες όπου θα προσπαθήσουμε να συζητηθούν τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την περιοχή με τη συμμετοχή των αρμόδιων υπουργών, εκπροσώπων της αντιπολίτευσης αλλά και εταιρείες» πρόσθεσε .

Το φόρουμ θα γίνει στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης, κάθε αίθουσα θα απολυμαίνεται μετά από κάθε συνεδρία και στην κεντρική αίθουσα θα γίνουν οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών. Το φόρουμε θα υποστηριχθεί τεχνικά με Live streaming και με συνεργασία με την ΕΡΤ.

 




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο