ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020

Δ. Αυγέρη: Πικρή πρόγευση του τίποτα η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Δ. Αυγέρη: Πικρή πρόγευση του τίποτα η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

«Πικρή πρόγευση του τίποτα, αυτού που θα ακολουθήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο» χαρακτήρισε τα αποτελέσματα της χθεσινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Αυγέρη μιλώντας στον ρ/σ Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης και την εκπομπή «Ορθά-Κοφτά»


«Ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση βρίσκονται σε έναν άλλο κόσμο που δεν έχει σε τίποτα να κάνει με τον κόσμο της εργασίας, του μόχθου, των καθαριστριών και των εργαζομένων που ακούν ότι θα εργάζονται υπερωρίες χωρίς να πληρώνονται» σημείωσε.

«Ο Πρωθυπουργός ήρθε στη Θεσσαλονίκη δίνοντας μια πρόγευση του τίποτα. Ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε «γλυκόπικρη» την επίσκεψή του. Την πίκρα τη ζουν όλοι οι Θεσσαλονικείς, το γλυκό δεν μας είπε ποιο είναι. Εκτός κι αν νομίζει ότι γλυκάθηκε κανείς που η ομιλία του, σε μια βδομάδα, προς τους παραγωγικούς φορείς θα σπάσει σε δύο μέρη. Γιατί, μόνο αυτό είχε να πει» τόνισε.

Σχετικά με την ματαίωση της φετινής Διεθνούς Έκθεσης ανέφερε ότι αυτή έγινε χωρίς καμία συνεννόηση με τη Διοίκηση της ΔΕΘ και χωρίς καμιά προειδοποίηση των παραγωγικών φορέων της πόλης ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί μέτρα αντιμετώπισης των επιπτώσεων στον εμπορικό κόσμο και των εργαζομένων από την εξέλιξη αυτή.

Μιλώντας για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το μετρό Θεσσαλονίκης η Δ. Αυγέρη δήλωσε μεταξύ άλλων «πως εδώ και ένα χρόνο η κυβέρνηση καταστρέφει όσα έγιναν επί διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Εγκαινιάσαν ένα βαγόνι ενώ η δοκιμή είχε γίνει πριν από τις εκλογές. Έχουμε προσφυγές στο ΚΑΣ και ούτε τον σχεδιασμό τον δικό τους δεν μπορούν να υπερασπιστούν».

 

 

 

 




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο