ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020

Οι αόρατοι για τη ΝΔ εργαζόμενοι στον Πολιτισμό γίνονται ορατοί μόνο για την καταστολή


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Οι αόρατοι για τη ΝΔ εργαζόμενοι στον Πολιτισμό γίνονται ορατοί μόνο για την καταστολή

Για την καταστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων και των διαδηλώσεων που θέλει να εφαρμόσει η κυβέρνηση και σε βάρος των εργαζόμενων στον κλάδο του Πολιτισμού μίλησε Στο Κόκκινο η Σία Αναγνωστοπούλου, βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και νέα τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού του κόμματος, η οποία επισήμανε το πόσο βολεύει τη Νέα Δημοκρατία για να νομιμοποιήσει την αντεργατική πολιτική της η συνθήκη που διαμορφώνει η πανδημία του κορονοϊού.


Η τομεάρχης στην Ευγενία Λουπάκη τόνισε ότι γι’ αυτήν την κυβέρνηση και οι εργαζόμενοι στον κλάδο του Πολιτισμού είναι απολύτως αόρατοι και παραμένουν αόρατοι και στο άμεσο μέλλον κατά το δεύτερο κύμα της πανδημίας και ξαφνικά να γίνονται ορατοί μόνο για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Εκεί που έχει αδιαφορήσει πλήρως το Υπουργείο Πολιτισμού και όλη η κυβέρνηση, όπως είπε, ενδιαφέρεται ξαφνικά το Προστασίας του Πολίτη. «Δηλαδή όλα τα θέματα, όλα τα προβλήματα των πολίτων, των κοινωνικών, γίνονται θέμα καταστολής, διαχείρισης μόνο με κατασταλτικούς τρόπους και όχι αντιμετώπισης τους;» αναρωτήθηκε η τομεάρχης.

Η κα Αναγνωστοπούλου προέτρεψε τον κόσμο να συμμετάσχει στις 18:00 στα Προπύλαια της οδού Πανεπιστημίου στη διαμαρτυρία που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος, καθώς όπως είπε δεν είναι άυλα πρόσωπα οι καλλιτέχνες και οι εργαζόμενοι και ζήτησε να στηρίξουμε με την παρουσία μας εκεί αυτούς που μας στηρίζουν σε όλη τους της ζωή με τη δουλειά τους (ταινίες, τραγούδια κ.ά.).

 

 




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο