ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ | Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020

Τι λένε για την ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία οι Οικολόγοι Πράσινοι


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Τι λένε για την ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία οι Οικολόγοι Πράσινοι

Τα δεδομένα για την ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία είναι πολύ καλά, αλλά πρέπει να υπάρξει συμμετοχή και δέσμευση του κοινού και όλων των ενδιαφερόμενων μερών, μία αλλαγή νοοτροπίας όλης της Ευρώπης, τόνισε η συνεκπρόσωπος των Οικολόγων Πρασίνων Κατερίνα Ανδρικοπούλου-Σακοράφα Στο Κόκκινο και τον Δημήτρη Κουκλουμπέρη.


Η ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία θα συμβάλει στην ευημερία όλων των πολιτών, θα βοηθήσει να προστατέψουμε το φυσικό μας περιβάλλον και θα είναι επωφελής για όλους, τον πλανήτη και την οικονομία, είπε η κ. Ανδρικοπούλου-Σακοράφα.

Ωστόσο, το εάν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του πλανήτη «θα το δούμε μελλοντικά», όπως είπε, αλλά «τα δεδομένα μας είναι πολύ καλά, θα παρθούν μέτρα για την μείωση των εκπομπών αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου, για επενδύσεις στην έρευνα και καινοτομία με στόχο την διατήρηση του φυσικού μας περιβάλλοντος, σε πράσινες τεχνολογίες».

Σε κάθε περίπτωση, «πρέπει να υπάρξει συμμετοχή και δέσμευση του κοινού και όλων των ενδιαφερόμενων μερών, να υπάρξει αλλαγή νοοτροπίας όλης της Ευρώπης. Σίγουρα, ανήκει τον δρόμο για μία κοινωνικά δίκαιη και ισορροπημένη μετάβαση», τόνισε η ίδια




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο