ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ | Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020

Π. Πελεκούδας: «Εμείς το πήραμε για όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού»


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Π. Πελεκούδας: «Εμείς το πήραμε για όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Μια μέρα μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ από τον Παναθηναϊκό, ο παίκτης των «πράσινων» Παναγιώτης Πελεκούδας μίλησε στον 105.5 στο Κόκκινο και αναφέρθηκε στα δύο συγκλονιστικά παιχνίδια που ήταν διαφήμιση για το βόλεϊ. Μίλησε για τη νέα εποχή στην οποία έχει μπει το τελευταίο διάστημα το τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού και έκανε ιδιαίτερη μνεία στον προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλο αλλά και τον Σωτήρη Πανταλέων αλλά και για όλους όσους στήριξαν την ομάδα στα δύσκολα. Παράλληλα, έστειλε και μήνυμα στον κόσμο του «τριφυλλιού» λέγοντας πως «ο τίτλος ανήκει σε όλους τους οπαδούς».


«Ηταν μια Κούπα που έπρεπε να έρθει στον σύλλογό μας, νιώθουμε σαν οδοντόκρεμα που… τελείωσε», είπε χαρακτηριστικά ο αθλητής του Παναθηναϊκού για να συνεχίσει: «Έχουμε δώσει όλη μας την ψυχή σε αυτά τα έντεκα σετ, έχουμε τόση χαρά αλλά δεν έχουμε δύναμη να το πανηγυρίσουμε, είναι εκπληκτικό να είσαι Κυπελλούχος, είναι εκπληκτικό και αυτό που έγινε για το ελληνικό βόλεϊ και με την ένταση όση έπρεπε».

Το πήραμε γιατί ήμασταν η καλύτερη ομάδα χθες, εκείνη την στιγμή. Το ξεκίνημα της νέας εποχής ξεκίνησε με τη νέα διοίκηση που ήρθε να εξοφλήσει το χρέος, η ομάδα θα μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό, δεν πρέπει να ξεχάσουμε και αυτούς που στήριξαν την ομάδα στα δύσκολα για να καταφέρει να έρθει αυτή η νέα εποχή. Αν δεν ήταν κάποιοι άνθρωποι που κράτησαν την ομάδα, η ομάδα δεν θα υπήρχε.

Η ομάδα είμαστε δύο χρόνια μαζί, έχουμε πλέον οικογενειακές σχέσεις, δεν είμαστε απλά συμπαίκτες. Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος και ο Σωτήρης Πανταλέων είναι δύο από τα άτομα που ήταν πάντα στον Παναθηναϊκό και πάλεψαν για να είναι η ομάδα εδώ και να την παραλάβουμε εμείς, να προστεθούμε και να την πάμε ένα βήμα παρακάτω. Αυτούς ευχαριστώ κυρίως, τον προπονητή και τον συμπαίκτη μου, αυτοί είναι το ζωντανό παράδειγμα για το τι σημαίνει από εκεί που παλεύεις για την παραμονή στην κατηγορία να παίρνεις τίτλο και να βάζεις τα κλάματα στο παιχνίδι από τη χαρά σου.

«Εμείς το πήραμε για όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού, δεν μπορώ να κάνω διάκριση από πού είναι κάποιος, αυτές τις διαμάχες στο δικό μου μυαλό δεν μπορώ να τις καταλάβω αλλά σέβομαι που υπάρχουν», κατέληξε αναφερόμενος στον κόσμο των «πράσινων» και την διαμάχη μερίδας οργανωμένων με την διοίκηση. 




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο