ΠΕΡΙΦΕΡEΙΑ | Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020

Α. Παναγιωτόπουλος: Η πανδημία θέλει κοινή αντιμετώπιση από το σύνολο της κοινωνίας


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Α. Παναγιωτόπουλος: Η πανδημία θέλει κοινή αντιμετώπιση από το σύνολο της κοινωνίας

Για τις εξελίξεις στο μέτωπο του κορωνοϊού μίλησε «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7» ο διοικητής του Κέντρου Υγείας Αγίου Αλεξίου, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.


Ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Έχουμε επιστρατεύσει όλα τα μέσα που διαθέτουμε. Όλο το προσωπικό είναι καλυμμένος με μάσκες, γιατί είμαστε στην πρώτη γραμμή. Όλα εδώ έρχονται, τακτικά κι έκτακτα. Με πλήρη συνείδηση ο καθένας βρίσκεται στην γραμμή του πυρός για να ανταποκριθούμε στο καθήκον μας. Με πλήρη συναίσθηση ευθύνης στεκόμαστε στην θέση που πρέπει ως δημόσιοι λειτουργοί και ως δημόσιο σύστημα υγεία. Πολύ κόσμος έρχεται, άλλοι ρωτάνε εάν πρέπει να έρθουν ή όχι, περιγράφουν τα συμπτώματα, δίνουμε οδηγίες είμαστε μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους ανθρώπους ώστε αναλόγως να τους καθοδηγούμε.

Φαίνεται ότι αρχίζει να γίνεται σε ευρύτερα στρώματα του λαού, το τι πρέπει να κάνουν. Οι οδηγίες είναι σαφείς, είναι κρίσιμες οι ώρες που περνάμε, δεδομένου ότι οι χώρες όλες έχουν κηρυχθεί σε πανδημία. Είναι πολυτέλεια ο καθένας να κάνει ξεχωριστές δηλώσεις, δικές του, όπως τις νομίζει, όπως τις θεωρεί ανάλογα με το θρήσκευμα, τα πιστεύω του, τις ιδεολογίες του και τις κομματικές του τοποθετήσεις. Η πανδημία θέλει μια κοινή αντιμετώπιση από το σύνολο της κοινωνίας, των φορέων και ιδιαιτέρως των λειτουργών της υγείας.»




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο