ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020

Live VIDEO: Παρατηρητήριο Covid19 με τον Κώστα Αρβανίτη


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Live VIDEO: Παρατηρητήριο Covid19 με τον Κώστα Αρβανίτη

Το «Παρατηρητήριο COVID – 19» με τον Κώστα Αρβανίτη και πάλι σήμερα δίπλα στους πολίτες, προσφέροντας ψύχραιμη, αλλά ταυτόχρονα έγκυρη ενημέρωση για την πανδημία του κορωνοϊού.


Πρώτος καλεσμένος για απόψε ο Δημήτρης Χατζηνικόλας, δημοσιογράφος της εφημερίδας Documento, ο οποίος θα κάνει μία χαρτογράφηση των συστημικών μέσων κα θα αξιολογήσει την ενημέρωση αυτές τις μέρες.

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Ξανθός, βουλευτής και Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει στον Κώστα Αρβανίτη για την ανάγκη στήριξης του ΕΣΥ και τα μέτρα που πρέπει να παρθούν. O Νίκος Παππάς, βουλευτής και Τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ θα συνδεθεί μέσω Skype σχετικά με τα ημίμετρα στην οικονομία τα οποία δείχνουν ότι η κυβέρνηση επιλέγει την ύφεση. Η Κατερίνα Νοτοπούλου, βουλεύτρια και Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η επόμενη καλεσμένη προκειμένου να επισημάνει την ανάγκη στήριξης της βιομηχανίας του τουρισμού εν μέσω πανδημίας, ενώ ο Ανδρέας Νεφελούδης , πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας σχολιάζει τον διαφαινόμενο εργασιακό Μεσαίωνα που σχεδιάζεται με αφορμή τον κορωνοϊό.

Η εκπομπή «Παρατηρητήριο COVID – 19» μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:00 από το κανάλι YouTube του 105,5 Στο Κόκκινο, ενώ stream θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο και τα social media του σταθμού, της Αυγής, αλλά και στον iSYRIZA.

Ο 105,5 Στο Κόκκινο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους πολίτες.

 




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο