ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020

Live VIDEO: Παρατηρητήριο Covid19 με τον Κώστα Αρβανίτη


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Live VIDEO: Παρατηρητήριο Covid19 με τον Κώστα Αρβανίτη

Το «Παρατηρητήριο COVID – 19» επιστρέφει για τρίτη εβδομάδα με έγκυρη ενημέρωση σχετικά με την επικαιρότητα γύρω από την αντιμετώπιση της πανδημίας.


Η εκπομπή θα ξεκινήσει με απόσπασμα από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη σημερινή συνέντευξη τύπου και αμέσως μετά ο Σπύρος Ραπανάκης και ο Κώστας Σαββόπουλος, από την Αυγή και το Κόκκινο, θα συζητήσουν τα όσα ειπώθηκαν, τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την απάντηση της Ευρώπης στην κρίση.

Στη συνέχεια, ο Σωκράτης Φάμελλος, βουλευτής και τομεάρχης ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει στον Κώστα Αρβανίτη για τις επιπτώσεις της πανδημίας στην παροχή των δημόσιων αγαθών. Είναι το φως, το νερό και το τηλέφωνο για όλους ή έχουν καταλήξει «εμπορεύματα» για όσουν μπορούν;

Ο Γιώργος Γεωργίου, ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ Κύπρου πρόκειται να μιλήσει για την κατάσταση στη χώρα, τη θέση της Ευρώπης στην κρίση της πανδημίας, αλλά και την υπεύθυνη στάση του ΑΚΕΛ από τη θέση της αντιπολίτευσης.

Η εκπομπή «Παρατηρητήριο COVID – 19» μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:00 από το κανάλι YouTube του 105,5 Στο Κόκκινο, ενώ stream θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο και τα social media του σταθμού, της Αυγής, αλλά και στον iSYRIZA.

Ο 105,5 Στο Κόκκινο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους πολίτες.

 




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο