ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Τρίτη, 21 Απριλίου 2020

Ζωντανή Μετάδοση: Παρατηρητήριο Covid19 με τον Κώστα Αρβανίτη


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Ζωντανή Μετάδοση: Παρατηρητήριο Covid19 με τον Κώστα Αρβανίτη

Το «Παρατηρητήριο COVID – 19» με τον Κώστα Αρβανίτη επιστρέφει και σήμερα με όσα πρέπει να γνωρίζουμε σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19.


Πρώτος καλεσμένος ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, πολιτικός κρατούμενος της Χούντας και πρώην Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ μας θυμίζει ανήμερα της 21ης Απριλίου το πόσο ακριβά πλήρωσαν κάποιοι την αντίστασή τους στην χούντα των Συνταγματαρχών.

Ο Δημήτρης Χριστόπουλος, καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας στο Πάντειο, καθώς επίσης και Επίτιμος Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, συζητάει με τον Κώστα Αρβανίτη σχετικά με την πανδημία, το κράτος δικαίου και τα δικαιώματα στο πλαίσιο της επίθεσης του Ορμπανισμού και των συνεπειών της στην επόμενη μέρα για Δικαιώματα και Ελευθερίες στην Ευρώπη.

Τέλος, ο Σπύρος Γκελης, επίκουρος καθηγητής Βιοπληροφορικής &  Βιοποικιλότητας φυτικών οργανισμών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης μας μιλάει για την πανδημία και τον παραλογισμό του σύγχρονου παγκόσμιου παραγωγικού μοντέλου, τη βιοποικιλότητα, και τα διδάγματα για τη θέση του ανθρώπου στη φύση.

Η εκπομπή «Παρατηρητήριο COVID – 19» μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:00 από το κανάλι YouTube του 105,5 Στο Κόκκινο, ενώ stream θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο και τα social media του σταθμού, της Αυγής, αλλά και στον iSYRIZA.

Ο 105,5 Στο Κόκκινο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους πολίτες.

 
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο