ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020

Ζωντανή Μετάδοση: Παρατηρητήριο Covid19 με τον Κώστα Αρβανίτη


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Ζωντανή Μετάδοση: Παρατηρητήριο Covid19 με τον Κώστα Αρβανίτη

Το «Παρατηρητήριο COVID – 19» με τον Κώστα Αρβανίτη επιστρέφει και σήμερα με όσα πρέπει να γνωρίζουμε σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19.


Πρώτος καλεσμένος ο Δημήτρης Παπαδημούλης, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Επικεφαλής Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε αναμονή της Συνόδου Κορυφής μιλάει στον Κώστα Αρβανίτη για την επόμενη μέρα μετά την πανδημία: Αμοιβαιοποίηση και Έμπρακτη Αλληλεγγύη ή Άτολμες αποφάσεις που θα φέρουν μεγαλύτερη Ύφεση και Μνημόνια; Η πρόταση της Ισπανίας, η στάση Μητσοτάκη και η πρόταση της «Προοδευτικής Συμμαχίας».

Ο Παναγιώτης Κορκολής, Υπεύθυνος Ανάπτυξης του Ινστιτούτου ΕΝΑ και πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ επιστρέφει με τις αρχικές του σκέψεις για την ενίσχυση των επιστημόνων από την Κυβέρνηση, επιβεβαιωμένες.

Ο Γιάννης Γκιόλας, Βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ, μας μιλάει για την επόμενη ημέρα στο Κρανίδι μετά τον μαζικό εντοπισμό κρουσμάτων του κορωνοϊού. Ποια είναι τα επιτελικά λάθη και οι αστοχίες που άφησαν εκτεθειμένους ευάλωτους πρόσφυγες και ντόπιους;

Τέλος, ο Γιάννης Μουζάλας, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και Πρώην Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής παρουσιάζει τις προτάσεις που έγκαιρα είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την προστασία του προσφυγικού πληθυσμού από τον κορωνοϊό και εξηγεί τί ακριβώς έκανε τελικά με αυτές η κυβέρνηση.

Η εκπομπή «Παρατηρητήριο COVID – 19» μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:00 από το κανάλι YouTube του 105,5 Στο Κόκκινο, ενώ stream θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο και τα social media του σταθμού, της Αυγής, αλλά και στον iSYRIZA.

 

Ο 105,5 Στο Κόκκινο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους πολίτες.

 




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο