ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020

Ζωντανή Μετάδοση: Παρατηρητήριο Covid19 με τον Κώστα Αρβανίτη


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Ζωντανή Μετάδοση: Παρατηρητήριο Covid19 με τον Κώστα Αρβανίτη

Το «Παρατηρητήριο COVID – 19» σήμερα, τελευταία ημέρα της εβδομάδας εστιάζει για ακόμα μία φορά στην επικαιρότητα και στην ενημέρωση των πολιτών για την εξέλιξη των κοινωνικών και πολιτικών ζητημάτων στον καιρό της πανδημίας.


Πρώτος καλεσμένος ο Κώστας Κρέτσης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συλλόγου Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδας, θα εξηγήσει τους λόγους και τις παραλείψεις που οδήγησαν στα μαζικά κρούσματα σε ιδιωτικές κλινικές. Ταυτόχρονα θα αναφερθούν οι καταγγελίες εργαζομένων και θα τονίσει την ανάγκη παρέμβασης της Δικαιοσύνης.

Ο Λευτέρης Κρέτσος, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης αποκαλύπτει τί κρύβει το «λάθος» tweet της ΓΓ Ενημέρωσης που οδηγεί σε σκοτεινά sites, κρατική χρηματοδότηση και υπόγειες διαδρομές ελέγχου των ΜΜΕ.

Ο Γιάννης Μπαλάφας, βουλευτής και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει στον Κώστα Αρβανίτη για το μείγμα αυταρχισμού και νεοφιλελεύθερων συνταγών από την κυβέρνηση και την ανάγκη προοδευτικής απάντησης που θα εκφράζει την μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία.

Τέλος, ο Γεράσιμος Παπαναστασάτος, μέλος της Δημοτικής Κίνησης ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και ο Ανδρέας Κρεμμύδας, Υπεύθυνος Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ, παρουσιάζουν την πρωτοβουλία αλληλεγγύης ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – Μένουμε σπίτι, μένουμε Άνθρωποι.

Η εκπομπή «Παρατηρητήριο COVID – 19» μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:00 από το κανάλι YouTube του 105,5 Στο Κόκκινο, ενώ stream θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο και τα social media του σταθμού, της Αυγής, αλλά και στον iSYRIZA.

Ο 105,5 Στο Κόκκινο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους πολίτες.
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο