ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020

Ζωντανή Μετάδοση: Παρατηρητήριο Covid19 με τον Κώστα Αρβανίτη


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Ζωντανή Μετάδοση: Παρατηρητήριο Covid19 με τον Κώστα Αρβανίτη

Το «Παρατηρητήριο COVID – 19» με τον Κώστα Αρβανίτη επιστρέφει για ακόμα μία εβδομάδα, με καλεσμένους που καταθέτουν ψύχραιμη και έγκυρη γνώμη σχετικά με όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την πανδημία του COVID-19.


Πρώτη καλεσμένη η Γιάννα Παπαδάκου, δημοσιογράφος, επικεφαλής του Γραφείου Τύπου της Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, θα μας μιλήσει για τη βιασύνη της κυβέρνησης να βάλει μπροστά Δικαιοσύνη – Προανακριτική εν μέσω πανδημίας, τις ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη ενόψει σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων και τις ειδήσεις που χάνονται.

Ο Στέλιος Κούλογλου και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα συνδεθούν μέσω Skype προκειμένου να συζητήσουν με τον Κώστα Αρβανίτη για το κρίσιμο σταυροδρόμι στο οποίο βρίσκεται για ακόμα μία φορά η Ευρώπη, τις αποφάσεις για την επόμενη μέρα μετά τα περιοριστικά μέτρα, τη Σύνοδο Κορυφής, αλλά και τη διελκυνστίνδα «Δάνεια ή Χορηγίες» για την αντιμετώπιση της Ύφεσης μετά την Υγειονομική κρίση.

Τέλος ο Πέτρος Δαμιανός, διευθυντής Γυμνασίου - Λυκείου των φυλακών ανηλίκων Αυλώνα μας αναλύει τί συμβαίνει στις φυλακές και πόσο πραγματικά έχουν θωρακιστεί κρατούμενοι και εργαζόμενοι απέναντι στην απειλή του Κορωνοϊού. Παράλληλα, θα μας μιλήσει για την ιδιαίτερη περίπτωση της απεργίας πείνας του Βασίλη Δημάκη. 

Η εκπομπή «Παρατηρητήριο COVID – 19» μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:00 από το κανάλι YouTube του 105,5 Στο Κόκκινο, ενώ stream θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο και τα social media του σταθμού, της Αυγής, αλλά και στον iSYRIZA.

Ο 105,5 Στο Κόκκινο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους πολίτες.
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο