ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Τρίτη, 28 Απριλίου 2020

Ζωντανή Μετάδοση: Παρατηρητήριο Covid19 με τον Κώστα Αρβανίτη


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Ζωντανή Μετάδοση: Παρατηρητήριο Covid19 με τον Κώστα Αρβανίτη

Το «Παρατηρητήριο COVID – 19» με τον Κώστα Αρβανίτη επιστρέφει και σήμερα με όσα πρέπει να γνωρίζουμε σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19.


Πρώτοι καλεσμένοι οι Σπύρος Λάππας, βουλευτής και Τομεάρχης Δικαιοσύνης ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παρασκευόπουλος, πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και η Βίκυ Τσεφαλά, μέλος του ΚΣ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την απάντηση της ΕΕ σε ερώτηση για την υπαγωγή των φυλακών στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αλλά και τη θύελλα αντιδράσεων για την εκδικητική μεταγωγή του Βασίλη Δημάκη.

Η Ειρήνη Αγαθοπούλου, βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει το νομοσχέδιο που η κυβέρνηση χαρακτηρίζει «περιβαλλοντικό», αλλά στην πραγματικότητα είναι περιβαλλοντοκτόνο.

Τέλος, ο Νίκος Τράκας, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στην Αυτοδιοίκηση μιλά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγιεινής & Ασφάλειας στην Εργασία, για την θωράκιση των εργαζομένων απέναντι στον κορωνοϊό.

Η εκπομπή «Παρατηρητήριο COVID – 19» μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:00 από το κανάλι YouTube του 105,5 Στο Κόκκινο, ενώ stream θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο και τα social media του σταθμού, της Αυγής, αλλά και στον iSYRIZA.

 

Ο 105,5 Στο Κόκκινο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους πολίτες.

 

 
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο