ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020

Ζωντανή Μετάδοση: Παρατηρητήριο Covid19 με τον Κώστα Αρβανίτη


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Ζωντανή Μετάδοση: Παρατηρητήριο Covid19 με τον Κώστα Αρβανίτη

Το «Παρατηρητήριο COVID – 19» με τον Κώστα Αρβανίτη επιστρέφει και σήμερα, με ψύχραιμη και έγκυρη ενημέρωση σχετικά με όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την πανδημία του COVID-19.


Πρώτος καλεσμένη η Δώρα Αυγέρη, βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της προανακριτικής για τη δικαιοσύνη σχετικά με το άγχος της Κυβέρνησης

να ξαναβάλει μπροστά την προανακριτική της σκευωρίας κατά Παπαγγελόπουλου, την ώρα που η Βουλή λειτουργεί σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης που επιβάλλει η υγειονομική κρίση.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Πλειος, πρόεδρος της Ελληνικής Κοινωνιολογικής Εταιρείας (ΕΚΕ) και Πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας & ΜΜΕ του Παν/μίου Αθηνών μας λέει ποιοι και γιατί φοβούνται την Κοινωνιολογία και για την επιλογή της Κυβέρνησης εν μέσω πανδημίας να «κρύψει» το κόψιμο του μαθήματος από τις Πανελλαδικές .

Ο Γιάννης Μπουρνούς, βουλευτής και Αναπληρωτής Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ συζητάει με τον Κώστα Αρβανίτη για την Πανδημία και τον Αθλητισμό. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον αέρα Ομοσπονδίες, Σωματεία και Εργαζόμενοι, ενώ υπάρχουν ρεαλιστικές προτάσεις στήριξης από τον ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που η Κυβέρνηση εξαντλείται σε επικοινωνιακές κινήσεις.

Ο Κώστας Στρατής, πρώην Υφυπουργός Πολιτισμού μας μιλάει σχετικά με την περιφρόνηση της Κυβέρνησης προς τους ανθρώπους του Πολιτισμού αφήνοντας πάρα πολλούς από αυτούς ακάλυπτους, μέσα στην πανδημία.

Τέλος, η Τζένη Αρσένη, σκηνοθέτις και θεατρολόγος, μας εξηγεί πώς έζησε την αρχή της πανδημίας στις ΗΠΑ, αλλά και τον ρόλο των ανθρώπων της τέχνης σε αυτή την παγκόσμια δοκιμασία. (

Η εκπομπή «Παρατηρητήριο COVID – 19» μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:00 από το κανάλι YouTube του 105,5 Στο Κόκκινο, ενώ stream θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο και τα social media του σταθμού, της Αυγής, αλλά και στον iSYRIZA.

Ο 105,5 Στο Κόκκινο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους πολίτες.

 

 
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο