ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020

Ζωντανή Μετάδοση: Παρατηρητήριο Covid19 με τον Κώστα Αρβανίτη


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Ζωντανή Μετάδοση: Παρατηρητήριο Covid19 με τον Κώστα Αρβανίτη

Το «Παρατηρητήριο COVID – 19» με τον Κώστα Αρβανίτη επιστρέφει και σήμερα με όσα πρέπει να γνωρίζουμε σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19.


Πρώτη καλεσμένη η Μερόπη Τζούφη, βουλεύτρια και Αναπληρώτρια Τομεάρχισσα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ μας μιλάει σχετικά με την απόφαση της Κυβέρνησης για το άνοιγμα των σχολείων, τις ενστάσεις, τους προβληματισμούς και τους φόβους και γιατί η Κυβέρνηση επιμένει παρά τις αντιδράσεις.

Η Γεωργία Γεωργίου, μέλος  μέλος Θεματικής Παιδείας Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Α & Β Θεσσαλονίκης και μέλος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.), η Μάχη Δημητριάδου, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων Β’ Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης και η Μαργαρίτα-Νεφέλη Σταυρίδου, καθηγήτρια φυσικής αγωγής και μέλος της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. μας μιλούν για το πώς βιώνουν την καραντίνα και όλη την υγειονομική κρίση οι μαθητές των σχολείων Ειδικής Αγωγής, αλλά και ποιες επιπλέον δυσκολίες αντιμετωπίζουν δάσκαλοι, γονείς και φυσικά οι ίδιοι οι μαθητές.

Η εκπομπή «Παρατηρητήριο COVID – 19» μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:00 από το κανάλι YouTube του 105,5 Στο Κόκκινο, ενώ stream θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο και τα social media του σταθμού, της Αυγής, αλλά και στον iSYRIZA.

Ο 105,5 Στο Κόκκινο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους πολίτες.

 

 
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο