ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Παρασκευή, 01 Μαΐου 2020

Ζωντανή Μετάδοση: Παρατηρητήριο Covid19 με τον Κώστα Αρβανίτη


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Ζωντανή Μετάδοση: Παρατηρητήριο Covid19 με τον Κώστα Αρβανίτη

Καλεσμένοι της εκπομπής σήμερα ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Νίκος Παππάς, ο Σωκράτης Φάμελλος, η Ρένα Δούρου, ο Πέτρος Κόκκαλης και ο Τάσος Πετρόπουλος. Το «Παρατηρητήριο COVID – 19» με τον Κώστα Αρβανίτη επιστρέφει και σήμερα με όσα πρέπει να γνωρίζουμε σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19.


Καλεσμένοι σήμερα στην εκπομπή είναι ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης και ο βουλευτής και τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Ακολουθούν ο Σωκράτης Φάμελλος, βουλευτής και τομεάρχης Ενέργειας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, η Ρένα Δούρου, Τομεάρχης Κλιματικής Αλλαγής του ΣΥΡΙΖΑ και ο Πέτρος Κόκκαλης, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Για την επίθεση στην εργασία που κρύβεται πίσω από τα μέτρα της "στήριξης" στην πανδημία, μιλά ο Τάσος Πετρόπουλος, πρώην υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Η εκπομπή «Παρατηρητήριο COVID – 19» μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:00 από το κανάλι YouTube του 105,5 Στο Κόκκινο, ενώ stream θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο και τα social media του σταθμού, της Αυγής, αλλά και στον iSYRIZA.

Ο 105,5 Στο Κόκκινο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους πολίτες.
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο