ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Δευτέρα, 04 Μαΐου 2020

Ζωντανή Μετάδοση: Παρατηρητήριο Covid19 με τον Κώστα Αρβανίτη


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Ζωντανή Μετάδοση: Παρατηρητήριο Covid19 με τον Κώστα Αρβανίτη

Το «Παρατηρητήριο COVID – 19» για ακόμα μία εβδομάδα εστιάζει στην επικαιρότητα και στην ενημέρωση των πολιτών για την εξέλιξη των κοινωνικών και πολιτικών ζητημάτων στον καιρό της πανδημίας.


Πρώτος καλεσμένος ο Ανδρέας Ξανθός, βουλευτής και Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για το πώς αξιοποιήθηκε από την Κυβέρνηση ο χρόνος που δόθηκε από τους πολίτες οι οποίοι τήρησαν ευλαβικά τα υγειονομικά μέτρα για την ενίσχυση του ΕΣΥ.

Ο Γιώργος Ψυχογιός, βουλευτής και Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ μας μιλάει για το νέο (αντι)μεταναστευτικό νομοσχέδιο. Τί προβλέπει, τί κρύβει και ποια είναι τα νέα αδιέξοδα που θα προκαλέσει;

Στη συνέχεια, ο Νίκος Σκορίνης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και Υπεύθυνος Οικονομίας και Ανάπτυξης μας εξηγεί σε τί κατάσταση βρίσκει η σταδιακή επανέναρξη της οικονομικής δραστηριότητας την μικρομεσαία ελληνική επιχείρηση. Πόσο στηρίχθηκε στην πρώτη φάση της πανδημίας;  Ποιο είναι το μέλλον και οι ανάγκες στήριξης στην επερχόμενη ύφεση;

Τέλος η Μαίρη Γκρίζου, Συντονίστρια Εκπαίδευσης στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Διαβατών, η Βούλα Χατζηγεωργιάδου, καθηγήτρια Πληροφορικής στο Σχολείο 2ης Ευκαιρίας Διαβατών και η Εύα Τζένου, φιλόλογος στο Σχολείο 2ης Ευκαιρίας Διαβατών αναδεικνύουν τον αγώνα για γνώση που διεξάγεται στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας στις φυλακές Διαβατών.

Η εκπομπή «Παρατηρητήριο COVID – 19» μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:00 από το κανάλι YouTube του 105,5 Στο Κόκκινο, ενώ stream θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο και τα social media του σταθμού, της Αυγής, αλλά και στον iSYRIZA.

Ο 105,5 Στο Κόκκινο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους πολίτες.

 

 




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο