ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Παρασκευή, 08 Μαΐου 2020

Ζωντανή Μετάδοση: Παρατηρητήριο Covid19 με τον Κώστα Αρβανίτη


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Ζωντανή Μετάδοση: Παρατηρητήριο Covid19 με τον Κώστα Αρβανίτη

Το «Παρατηρητήριο COVID – 19» με τον Κώστα Αρβανίτη επιστρέφει και σήμερα, με ψύχραιμη και έγκυρη ενημέρωση σχετικά με όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την πανδημία του COVID-19.


Πρώτος καλεσμένος ο Αναστάσιος Πετρόπουλος , πρώην Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοιν. Αλληλεγγύης θα μας μιλήσει για την αποκάλυψη της Κυβερνητικής υποκρισίας με την καπηλεία του Εγκλήματος της MARFIN, την αναίρεση στην απόφαση του Αρείου Πάγου και την παραίτηση μετά το σάλο, αλλά και τα δήθεν μέτρα για τους καλλιτέχνες, τη στοχοποίηση του Φοίβου Δεληβοριά και τα Πνευματικά Δικαιώματα. 

Ο Ανδρέας Νεφελούδης, πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας σχολιάζει το φαινόμενο των ομαδικών απολύσεων μέσα στην πανδημία και παρά την απαγόρευση Βρούτση.

Στη συνέχεια, ο Νεκτάριος Μπουγδάνης, συντονιστής του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων & Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει την αντιμετώπιση της πανδημίας εκτός Ελλάδας, τις τραγικές αποτυχίες και τα χρήσιμα συμπεράσματα. Τέλος, ο Σταμάτης Βαρδαρός, πολιτικός Επιστήμονας, πρώην Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας και αρμόδιος για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας παραθέτει τα στοιχεία του Π.Ο.Υ. που κάνουν θρύψαλα το κυβερνητικό αφήγημα περί γενναίας στήριξης στο ΕΣΥ.  

Η εκπομπή «Παρατηρητήριο COVID – 19» μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:00 από το κανάλι YouTube του 105,5 Στο Κόκκινο, ενώ stream θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο και τα social media του σταθμού, της Αυγής, αλλά και στον iSYRIZA.

Ο 105,5 Στο Κόκκινο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους πολίτες.
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο