ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Κυριακή, 10 Μαΐου 2020

Φ. Κούβελα: Να αποσυρθεί τώρα η διαφήμιση του Υπ. Προστασίας του Πολίτη


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Φ. Κούβελα:  Να αποσυρθεί τώρα η διαφήμιση του Υπ. Προστασίας του Πολίτη

Άλλη μία στερεοτυπική διαφήμιση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μας προέκυψε, τονίζει η Φωτεινή Κούβελα, ζητώντας να παρέμβει το ΕΣΡ και να αποσυρθεί τώρα η διαφήμιση.


Ολόκληρη η δήλωση της πρώην Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Φωτεινής Κούβελα:


Άλλη μία στερεοτυπική διαφήμιση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μας προέκυψε σήμερα στις ειδήσεις, με τον Χ. Λούλη να αντιστέκεται και να συνετίζει, με το υφάκι του γκόμενου και σώφρονα άνδρα, τη δικιά του που είναι μια απερίσκεπτη χαζογκόμενα και η οποία συνήθως τον κάνει ότι θέλει, να τον πάει το βράδυ πλατεία.

Δε φτάνει που δώσανε τόσα εκατομμύρια για διαφημίσεις στα κανάλια υποτίθεται κοινωνικού μηνύματος, τώρα μας πετάνε και το σεξισμό στη μούρη με μια διαφήμιση δεκαετίας 50.

Με τη φόρα που έχουν πάρει και συνδυάζουν τον αυταρχισμό με το σεξισμό, μάλλον η επόμενη διαφήμιση θα έχει θέμα «όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος».

Να παρέμβει το ΕΣΡ και να αποσυρθεί τώρα η διαφήμιση.

Μετά την απόσυρση του επίμαχου video, η Φωτεινή Κούβελα δήλωσε: "Η επαγρύπνηση και η γρήγορη αντίδραση έφεραν αποτέλεσμα Μένουμε σπίτι αλλά δε μένουμε απαθείς Αντιδρούμε στο σεξισμό και τον αυταρχισμό για να είμαστε ασφαλείς....συνεχίζουμε"

 

Μετά την κατακραυγή αποσύρεται το σεξιστικό video της Πολιτικής Προστασίας

 

 

 




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο