ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020

Οι ακροατές εμπιστεύτηκαν τον «105,5 Στο Κόκκινο» για την ενημέρωσή τους


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Οι ακροατές εμπιστεύτηκαν τον «105,5 Στο Κόκκινο» για την ενημέρωσή τους

Κατά την περίοδο της πρωτόγνωρης κρίσης του νέου κορωνοϊού που συγκλόνισε, αλλά και ανησύχησε την παγκόσμια κοινότητα, ο «105,5 Στο Κόκκινο» άκουσε και κατανόησε την ανάγκη των ακροατών για έγκυρη και συνεχή ενημέρωση, βασισμένη στη δημοσιογραφική δεοντολογία, τη νηφαλιότητα και την επιστημονική επάρκεια.


Ο «105,5 Στο Κόκκινο» ανέδειξε θέματα που αποσιωπήθηκαν, συντάχθηκε με τα αιτήματα των πολιτών και συμμετείχε δυναμικά στις κοινωνικές διεργασίες. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η Ημέρα Δράσης για την υποστήριξη των εργαζομένων στον πολιτισμό, στη διάρκεια της οποίας «πέρασαν» από τα μικρόφωνά του σταθμού σημαντικές φωνές του πληττόμενου κλάδου.

Το αποτέλεσμα ήταν να σημειωθεί μεγάλη αύξηση της ακροαματικότητάς του (3,1% επί των ακροατών την περίοδο 9 Μαρτίου με 15 Μαΐου από 2,2% το προηγούμενο δίμηνο). Ο «105,5 Στο Κόκκινο» κατατάσσεται πλέον στην 3η θέση ανάμεσα στους ενημερωτικούς σταθμούς της Αττικής στο μερίδιο της ακροαματικότητας.

Παράλληλα ο σταθμός μας εξακολουθεί να είναι το ραδιόφωνο με τους πιο πιστούς ακροατές, καθώς παραμένουν συντονισμένοι στη συχνότητα για πάνω από 3 ώρες (186 λεπτά) ημερησίως καθιστώντας τον, τον 1ο ραδιοφωνικό σταθμό σε διάρκεια ακρόασης με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη! Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, δίπλα στην κοινωνία και τις ανάγκες της.
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο