ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ | Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020

Δ. Χατζόπουλος: Ο Κ. Ζέρβας γυρίζει το χρονόμετρο πίσω στο θέμα των υποδομών στην πόλη


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Δ. Χατζόπουλος: Ο Κ. Ζέρβας γυρίζει το χρονόμετρο πίσω στο θέμα των υποδομών στην πόλη

«Τα πεπραγμένα της θητείας Ζέρβα στο τομέα των υποδομών και των έργων γυρίζουν το χρονόμετρο πίσω» δηλώνει στον ρ/σ Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκη και την εκπομπή «Ορθά-Κοφτά» ο συντονιστής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη μαζί» Δ.Χατζόπουλος με αφορμή το ξήλωμα των πασαλακίων στην οδό Ερμού.


«Βλέπουμε την προσπάθεια να διαλυθεί τελείως οποιαδήποτε στρατηγικό πρόγραμμα ενίσχυσης της πόλης σε υποδομές σε όλα τα διαμερίσματα με κορυφαίο την ακύρωση της πεζοδρόμησης σε Ερμού και Αγ. Σοφίας πάλι χωρίς διαβούλευση και με τα Επαγγελματικά Επιμελητήρια να πρωτοστατούν σε αυτό, τα Δ.Σ. των οποίων έχουν λόγο δια πάσαν νόσον και αμαρτία» σημείωσε ακόμη μεταξύ άλλων.

 

Υπενθύμισε τις προσπάθειες που έγιναν στο παρελθόν για να τοποθετηθούν πασαλάκια σε κεντρικούς δρόμους έτσι ώστε να ρυθμιστεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης, πολλά από τα οποία ξηλώθηκαν αμέσως. «Τώρα το πρόβλημα στάθμευσης έχει ταυτιστεί με το πρόβλημα κίνησης» πρόσθεσε επισημαίνοντας ακόμη ότι επί πολλές δημαρχίες δεν έχει λυθεί το πρόβλημα της φορτοεκφόρτωσης. Μάλιστα στην περίπτωση αυτή το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο δεδομένου ότι «οι περισότερες θέσεις στάθμευσης είναι πουλημένες σε μια εταιρεία που βγάζει πολλά λεφτά και δίνει κάποιες στον δήμο». Σύμφωνα με τον ίδιο, αν η ανάγκη του εμπορίου είναι να βρεθεί ολιγόλεπτο παρκινγκ δεν γίνεται να διαλύονται βασικές ρυθμίσεις κυκλοφορίας.

 




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο