ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020

250.000 ελεύθεροι επαγγελματίες αποκλείονται από την επιστρεπτέα προκαταβολή


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

250.000 ελεύθεροι επαγγελματίες αποκλείονται από την επιστρεπτέα προκαταβολή

Για τους περίπου 250.000 ελεύθερους επαγγελματίες που αποκλείονται από την επιστρεπτέα προκαταβολή επειδή δεν έχουν ταμειακή μηχανή παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες μίλησαν μεταξύ άλλων Στο Κόκκινο οι φοροτεχνικοί Μαρίνος Μαρκεζίνης και Παναγιώτης Παντελής.


Στον Στάθη Σχινά εξήγησαν ότι ήταν δυσάρεστη η σημερινή έκπληξη για τις ατομικές επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επιχειρηματίες καθώς αποκλείστηκαν από το τελευταίο καταφύγιο που υπήρχε για εκείνους για μια μικρή χρηματοδότηση – πάλι με τη μορφή δανεισμού – ύψους περίπου 2.000 με 3.000 ευρώ.

Τόνισαν μάλιστα ότι αυτό είναι συχνό δηλαδή άλλο να λένε οι κυβερνητικές εξαγγελίες και άλλο να βλέπουμε μετά. Ο κ. Μαρκεζίνης τόνισε ότι με ένα κολπάκι αποκλείστηκαν τελικά όσοι δεν έχουν (καθώς δεν είναι υπόχρεοι) ταμειακή μηχανή.

O Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών αναφέρθηκε στις τεράστιες δυσκολίες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι εργαζόμενοι και αυτοαπασχολούμενοι και εξήγησε πως στην κυβέρνηση έχουν προτείνει τρόπους για το πως η ρευστότητα να φτάσει στην αγορά, καθώς όλοι αυτοί οι φραγμοί και οι τεράστιες μειώσεις τζίρων θα οδηγήσουν σε περισσότερα από 100.000 λουκέτα.

Μαρίνος Μαρκεζίνης

Παναγιώτης Παντελής

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο