ΠΕΡΙΦΕΡEΙΑ | Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για το Μένουμε Όρθιοι στον Αθλητισμό με τον Τζούλιο Συνοδινό


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για το Μένουμε Όρθιοι στον Αθλητισμό με τον Τζούλιο Συνοδινό

Ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση για την ανάλυση του προγράμματος ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ στον Αθλητισμό διοργανώνει η Αθλητική Επιτροπή της Νομαρχιακής Επιτροπής Ανασυγκρότησης Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.


Η Αθλητική Επιτροπή της Νομαρχιακής Επιτροπής Ανασυγκρότησης Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση για την ανάλυση του προγράμματος ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ στον Αθλητισμό με θέμα: «ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ στον Αθλητισμό στη μετά Covid, εποχή»

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από Τρίτη 23 Ιουνίου και ώρα 8:00 μμ. στο καφέ Παναχαϊκό (Ψηλά Αλώνια) στην Πάτρα.

Εισηγητής θα είναι ο Τζούλιο Συνοδινός, πρώην Γ.Γ. Αθλητισμού

Θα παρέμβει ο Ηλίας Γρηγόρης, υπεύθυνος Αθλητικής Επιτροπής της Ν.Ε. Ανασυγκρότησης Αχαΐας.

Τη συζήτηση που θα ακολουθήσει θα συντονίσει ο αθλητικογράφος Ηλίας Μάτσας.

Μιλώντας για το θέμα και το πρόγραμμα «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7» το μέλος της Αθλητικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, Τάκης Λαμπρόπουλος, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Πρόκειται για ένα κοστολογημένο πρόγραμμα 43εκ. ευρώ που αφορά την ενίσχυση όλων των εγκαταστάσεων, ομοσπονδιών και συλλόγων, μέτρα δηλαδή που χρειάζονται για την επανεκκίνηση και στήριξη του αθλητισμού. Υπάρχει ένα μέτρο για την ιατρική κάλυψη και την επιδότηση των ερασιτεχνικών σωματείων. Ένα άλλο μέτρο επιδότησης προπονητών και γυμναστών και για την κάλυψη κενών θέσεων και την αύξηση επιχορήγησης των ομοσπονδιών.

Επίσης ένα πολύ σπουδαίο μέτρο που προβλέπει ένα ταμείο ανταποδοτικότητας που συστήνεται υπέρ του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Αυτό είναι καινοτόμο και πρωτοποριακό. Μέσα από εκεί θα δημιουργηθούν πολύ μεγάλα κίνητρα για τα σωματεία, τα οποία θα πάρουν επιδοτήσεις, επίσης θα ασφαλιστούν οι αθλητές για υγειονομική περίθαλψη.»




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο