ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020

Κ. Κιτσάκης: Οι εποχικές μικρές επιχειρήσεις και στην Κέρκυρα δεν έχουν καμιά στήριξη


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Κ. Κιτσάκης: Οι εποχικές μικρές επιχειρήσεις και στην Κέρκυρα δεν έχουν καμιά στήριξη

Για τα σοβαρά προβλήματα των εποχικά εργαζόμενων και των επαγγελματιών σε επιχειρήσεις ειδικά και στο νησί της Κέρκυρας που παραμένουν ανοιχτές μόνο πέντε μήνες το έτους και πόσο αυτό συνολικά επηρεάζει την τοπική οικονομία αφού μέχρι τώρα έχουν μηδέν έσοδα και απλά ελπίζουν να φτάσουν στο 15-20% αφίξεων τουριστών σε σχέση με την περσινή περίοδο, μίλησε Στο Κόκκινο ο Κώστας Κιτσάκης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Κέρκυρας.


Ο κ. Κιτσάκης εξήγησε στον Στάθη Σχινά ότι οι τουρίστες που έφτασαν χθες και σήμερα στην Κέρκυρα είναι ελάχιστοι και ευελπιστούν αυτό να αλλάξει τις επόμενες ημέρες, σημείωσε όμως ότι μέτρα της κυβέρνησης βγάζουν εκτός τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις και ελάχιστοι έχουν πρόσβαση στις χρηματοδοτήσεις και στα προγράμματα που έχουν ανακοινωθεί ενώ προβλήματα που έπρεπε να έχουν λυθεί από τον Απρίλιο ακόμα υπάρχουν.

Δεν έγινε μια εξειδίκευση ώστε να στηθεί ένα πρόγραμμα πάνω στα δεδομένα της ελληνικής μικρής επιχειρηματικότητας που είναι ειδικό χαρακτηριστικό της χώρα μας, καθώς μόνο μικρές επιχειρήσεις έχουμε στην Ελλάδα σημείωσε ο κ. Κιτσάκης που τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη ανησυχία στην κοινωνία.




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο