ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020

Δ. Καλαματιανός: Συνειδητή επιλογή της ΝΔ η εργασιακή ζούγκλα


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Δ. Καλαματιανός: Συνειδητή επιλογή της ΝΔ η εργασιακή ζούγκλα

Για την εξαπάτηση του ελληνικού λαού μέσα από την επικοινωνιακή φιέστα της κυβέρνησης και του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη με το γκρέμισμα πέντε κτιρίων στο Ελληνικό ενώ δεν υφίσταται έναρξη του επενδυτικού σχεδίου μίλησε μεταξύ άλλων Στο Κόκκινο ο Διονύσης Καλαματιανός, βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ.


Στον Στάθη Σχινά ο κ. Καλαματιανός τόνισε ότι παρόλο που ο πρωθυπουργός είχε πει στη Βουλή ότι είχαν υποτιμήσει τη συνθετότητα του έργου στο Ελληνικό συνεχίζουν να κοροϊδεύουν ομολόγησε τελικά ο κ. Μητσοτάκης και την αποτυχία του κυβερνητικού έργου και ότι τα πράγματα θα πάνε χειρότερα.

Ο βουλευτής τόνισε ότι τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός είναι ξανά αποσπασματικά, ξανά ανεπαρκή, ξανά αναποτελεσματικά και οδηγούν την οικονομία σε ακόμα μεγαλύτερη ύφεση.

Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι μόνο δάνεια για τις επιχειρήσεις και μάλιστα όχι για όλες μόνο για κάποιες, είπε ο κ. Καλαματιανός. Οι τραπεζικοί όροι δανεισμού εξαιρούν τη μεγάλη πλειοψηφία των επιχειρήσεων και τα άλλα μέτρα (Επιστρεπτέα Προκαταβολή, ΤΕΠΙΧ ΙΙ, Εγγυοδοσία) άφησαν χωρίς ρευστότητα εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όπως τόνισε ο βουλευτής, εκπέμπουν SOS και για τους εργαζόμενους τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα καθώς έχουμε μόνο επιδότηση της ανεργίας και όχι της εργασίας και εκ περιτροπής εργασία, αναστολή σύμβασης, μειώσεις μισθών, εργοδοτική αυθαιρεσία μη καταβολή ακόμα και του Δώρου Πάσχα και απολύσεις.

Ο βουλευτής μεταξύ άλλων εξήγησε ότι με τις επιλογές της η κυβέρνηση δημιουργεί εργασιακή ζούγκλα και ότι αυτή είναι μια συνειδητή επιλογή.

 

 




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο