ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020

Κ. Μάρκου: Η ΝΔ μέσα σ’ ένα έτος δεν άφησε τίποτα όρθιο


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Κ. Μάρκου: Η ΝΔ μέσα σ’ ένα έτος δεν άφησε τίποτα όρθιο

Ο κ. Μητσοτάκης είναι η πιο κραυγαλέος ολετήρας του κράτους αυτή τη στιγμή, καθώς δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο, επισήμανε μιλώντας Στο Κόκκινο ο Κώστας Μάρκου, βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τον έναν χρόνο από την εκλογή της Νέας Δημοκρατίας.


Στον Γιώργο Τραπεζιώτη ο κ. Μάρκου τόνισε ότι στην αναξιοκρατία, την φαυλοκρατία, τον υποκειμενισμός και την κομματοκρατία έρχεται να προστεθεί και ο αυταρχισμός στο χουντικής έμπνευσης νομοσχέδιο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που απαγορεύει τις διαδηλώσεις.

Η κοινωνία θα ξεσηκωθεί δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, τόνισε ο βουλευτής και η Νέα Δημοκρατία θα γελοιοποιηθεί καθώς ο νόμος θα καταργηθεί στην πράξη.

Μοναδικό πρόσχημα γι` αυτό το νομοσχέδιο είναι η κίνηση που προκαλούν οι πορείες και οι διαδηλώσεις, στο κέντρο της Αθήνας τόνισε ο κ. Μάρκου και εξήγησε ότι τότε ο πρώτος τρομοκράτης αυτή τη στιγμή είναι ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, που δημιουργεί κάθε μέρα ένα τέτοιο κυκλοφοριακό πρόβλημα που δεν θα δημιουργούσαν όλες οι διαδηλώσεις της δεκαετίας.

Είναι πλαστή η εικόνα της επικράτησης του αφηγήματος Μητσοτάκη και αυτό το διαπιστώνουμε στις περιοδείες που πραγματοποιούμε, επισήμανε ο βουλευτής.




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο