ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Στ. Κούλογλου: Πολιτική εξαΰλωση για ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ η ψήφιση του νομοσχεδίου Χρυσοχοΐδη


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Στ. Κούλογλου: Πολιτική εξαΰλωση για ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ η ψήφιση του νομοσχεδίου Χρυσοχοΐδη

Για την ενόχληση της ΝΔ όταν το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και οι ευρωβουλευτές στις επιτροπές των κομματικών παρατάξεων ενημερώνονται για τις παράνομες ενέργειες, τα νομοσχέδια που καταπατούν θεμελιώδη δικαιώματα, τις επιθέσεις από κρατικούς φορείς κατά προσφύγων/μεταναστών, τις αναθέσεις έργων χωρίς καμιά διαδικασία, τις προκλητικές δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης σε βάρος εισαγγελικών λειτουργών, μίλησε Στο Κόκκινο ο δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου.


Ο κ. Κούλογλου στον Νίκο Ξυδάκη εξήγησε ότι η κυβέρνηση νομίζει ότι θα τη βγάλει καθαρή λέγοντας πράγματα τελείως εξωπραγματικά, όπως αυτό για τη λίστα Πέτσα καθώς ο πρωθυπουργός μας κοροϊδεύει καθώς δήλωσε ότι δεν βλέπει κανέναν πρόβλημα πάρα μόνο ότι δεν είπαν πως τα χρήματα θα τα διαχειριστεί ιδιωτική εταιρία και δεν υπήρξαν πολιτικά κριτήρια ενώ έχει διαπιστωθεί το 99% του ποσού πήγε σε ΜΜΕ που υποστηρίζουν τη ΝΔ και κάποια τελείως άγνωστα απλώς δημοσιεύουν πόσο κομψή είναι η Μαρέβα Μητσοτάκη, ενώ χρηματοδοτήθηκε και το κανάλι στο οποίο είναι πρόεδρος η αναπληρώτρια Τύπου της ΝΔ.

Ο πρωθυπουργός θεωρεί έχοντας εξασφαλίσει τη σιωπή ή και η συνεργασία με βασικά ΜΜΕ μπορεί να λέει ό,τι θέλει και χωρίς να του ζητάει κανείς εξηγήσεις. «Εδώ βοά ο τόπος» σημείωσε ο κ. Κούλογλου και «αν αυτό δεν είναι πολιτικό τότε τι είναι πολιτικό;» αναρωτήθηκε.

Ο ευρωβουλευτής επισήμανε ότι στην Ελλάδα δεν μαθαίνουμε τίποτα για το πως αντιμετωπίζονται οι Έλληνες υπουργοί στις σχετικές συνεδριάσεις και κανείς δεν μιλάει για την κριτική που τους γίνεται γι’ αυτά τα ζητήματα από τη διαχείριση του δημόσιου χρήματος, του προσφυγικού κ.ά.

Στα σημερινά πρωτοσέλιδα δεν βλέπουμε ούτε την είδηση για την απόφαση του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη να επιστρέψει τα χρήματα που πήραν τα μέσα του για την καμπάνια για τον κορονοϊό. Και αυτό είναι ένα γεγονός με πολιτικές προεκτάσεις που όμως δεν βλέπουμε να γίνεται πρωτοσέλιδο και να απασχολεί τα πρωινάδικα.

Ο κ. Κούλογλου αναρωτήθηκε και για το τι κάνει η ΕΣΗΕΑ τώρα που λίστα Μητσοτάκη – Πέτσα δόθηκε στη δημοσιότητα. «Είναι ευχαριστημένη με τα κριτήρια;» αναρωτήθηκε ο ευρωβουλευτής.

Το νομοσχέδιο Χρυσοχοΐδη που αναμένεται να ψηφιστεί τελικά δεν θα σταματήσει τον κόσμο να βγαίνει στους δρόμους και να διεκδικεί, το Κίνημα Αλλαγής και η Φώφη Γεννηματά με την στάση που κρατάει για το θέμα και αν το ψηφίσει πολιτικά αυτοκτονεί, σημείωσε ο κ. Κούλογλου καθώς αυτό δεν μπορεί να το πουλήσει στο κοινό της μπορεί όμως να το εξαγοράσει για κάποιους από το ΚΙΝΑΛ με μια κυβερνητική θέση αλλά αυτό οδηγεί την πλήρη εξαΰλωση του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ.




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο