ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Κ. Αρβανίτης: Οι μάσκες για το Κίνημα Αλλαγής έπεσαν


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Κ. Αρβανίτης: Οι μάσκες για το Κίνημα Αλλαγής έπεσαν

Όταν πέφτουν μια, δύο, τρεις φορές οι μάσκες κάποια στιγμή έχεις τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, τόνισε μιλώντας Στο Κόκκινο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης με αφορμή τα όσα έγιναν χθες εντός και κυρίως εκτός Βουλής με την επίθεση που εξαπέλυσαν αστυνομικές δυνάμεις στους διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για το ξεκάθαρα αντισυνταγματικό νομοσχέδιο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη «Δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και άλλες διατάξεις» το οποίο υπερψηφίστηκε και είναι νόμος του κράτους και με τις ψήφους του Κινήματος Αλλαγής.


Στον Γιώργο Τραπεζιώτη ο κ. Αρβανίτης μίλησε για το «μόρφωμα του ΚΙΝΑΛ» που παίζει αυτό το παιχνίδι, και πως ο βασικός του στόχος είναι το χτύπημα του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «είχαμε πολύ μεγάλη τύχη και δεν αναγκαστήκαμε να συνεργαστούμε με το ΚΙΝΑΛ. Πιστεύω δεν θα ήταν καθόλου έντιμος παίχτης» ανταπαντώντας σε όσους κάνουν κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή συγκυβέρνησε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

To ότι κόσμος της Σοσιαλδημοκρατίας έχει έρθει σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον ψηφίζει είναι πάρα πολύ καλό, είπε ο ευρωβουλευτής, όμως δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα της Σοσιαλδημοκρατίας ούτε το ΚΙΝΑΛ, που είναι ένα κομμάτι της Δεξιάς και της χορηγίας, οπότε η ζωή θα φέρει τη δημιουργία τέτοιου χώρου κάποια στιγμή με τον δικό της ηγέτη και θα παίξει κάποιο ρόλο, είπε χαρακτηριστικά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – έτσι τα έφερε η ζωή – και είναι ο κεντρικός ή ο πρωτοποριακός παίχτης στην ιστορία του προοδευτικού χώρου, επισήμανε ο κ. Αρβανίτης, παλιότερα αυτός ο παίχτης ήταν το ΠΑΣΟΚ, ενώ υπήρχε Αριστερά.

Τώρα είναι η Αριστερά μπροστά και είναι οι κυρίαρχοι παίχτες του προοδευτικού χώρου και όχι οι σοσιαλιστές καθώς είναι πιο σκληρή η λιτότητα και πιο σκληρά τα ζητήματα που έχουν αναδειχτεί και χαρακτήρισε τη Νέα Δημοκρατία αρκαία Δεξιά - εξαιτίας και της ακροδεξιάς ρητορικής της και με αφορμή τα σκάνδαλα που βλέπουν σχεδόν καθημερινά τα φώτα της δημοσιότητας παρά τη σιωπή των κυρίαρχων ΜΜΕ - και εταιρία.

 




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο