ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Έ. Καλαμαρά: Απρόκλητες επιθέσεις και προβοκάτσια σε βάρος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Έ. Καλαμαρά: Απρόκλητες επιθέσεις και προβοκάτσια σε βάρος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Σοβαρές καταγγελίες για επιθέσεις κατά στελεχών (πρώην υπουργών, βουλευτών και μελών της ΚΕ) του ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε μιλώντας στο Στο Κόκκινο, η Έφη Καλαμαρά, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, η οποία υπήρξε και η ίδια θύμα επίθεσης από μηχανή της Ομάδας «Δράση» της ΕΛΑΣ.


Η κα Καλαμάρα εξήγησε στον Στάθη Σχινά ότι θα δοθεί λίστα με τα ονόματα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που τραυματίστηκαν και προπηλακίστηκαν από τις δυνάμεις των ΜΑΤ και της «Δράσης» αλλά και μελών της Νεολαίας του κόμματος που τραυματίστηκαν και νοσηλεύτηκαν.

Η κα Καλαμαρά αποκάλυψε επίσης ότι τα περί «κουκουλοφόρου» που απελευθερώθηκε από αστυνομικό με πολιτικά, που είναι αποσπασμένος στον ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούν μια τεράστια προβοκάτσια καθώς τα πραγματικά περιστατικά είναι εντελώς διαφορετικά καθώς ο αστυνομικός - που είναι ο επικεφαλής της ομάδας προστασίας των στελεχών και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ - προστάτεψε ως είχε υποχρέωση  τον  Άγγελο Γκόγκογλου   μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κα Καλαμαρά είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει το κατάλληλο οπτικοακουστικό υλικό το οποίο θα το χρησιμοποιήσει όταν κρίνει πως είναι η κατάλληλη στιγμή.




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο