ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Μεγάλο κύμα συμπαράστασης προς τους συλληφθέντες που δεν διέπραξαν κανένα αδίκημα


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Μεγάλο κύμα συμπαράστασης προς τους συλληφθέντες που δεν διέπραξαν κανένα αδίκημα

Υπάρχει σημαντικό οπτικοακουστικό υλικό που καταρρίπτει πλήρως τις κατηγορίες, επισήμανε μιλώντας Στο Κόκκινο ο Βασίλης Τζούφης δικηγόρος και συνήγορος των δύο εκ των συλληφθέντων στη διαδήλωση, την ημέρα που ψηφίστηκε στη Βουλή ο νόμος Χρυσοχοΐδη για την απαγόρευση των συγκεντρώσεων.


Ο κ. Τζούφης εξήγησε στον Στάθη Σχινά ότι ο 44χρονος συλληφθείς είναι απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και γενικός γραμματέας διοίκησης του συλλόγου εργαζομένων στο Υπουργείο Ανάπτυξης. Συνελήφθη από την Αστυνομία στη διαδήλωση της περασμένης Πέμπτης και κατηγορείται για «διάπραξη κακουργημάτων» - 500 μέτρα από τον χώρο των επεισοδίων στην οδό Ρήγα Φεραίου.

Ο κ. Τζούφης υπογράμμισε το μεγάλο κύμα συμπαράστασης προς τον συλληφθέντα από συναδέλφους του και συνδικαλιστές όλων των πολιτικών αποχρώσεων.

Τόνισε επίσης ότι ο έτερος των κατηγορουμένων που υπερασπίζεται είναι συνάδελφος του συλληφθέντος συνδικαλιστή και το …αδίκημα του ήταν ότι παρακάλεσε την Αστυνομία να μην τον συλλάβει επειδή δεν είχε κάνει κάτι αξιόποινο!




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο