ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020

Δεν υπάρχει περίπτωση να διασωθεί η φετινή χρονιά - 70% η πτώση του τζίρου στην Κεφαλλονιά


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Δεν υπάρχει περίπτωση να διασωθεί η φετινή χρονιά - 70% η πτώση του τζίρου στην Κεφαλλονιά

Αυτή τη στιγμή η πτώση του τζίρου στην Κεφαλλονιά είναι στο 70% καθώς δεν υπάρχει τουριστική κίνηση, ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα σιγά – σιγά όμως ακόμα δεν έχει φτάσει στο επίπεδο που θα θέλαμε και που θα ήθελαν για να δουλέψουν οι επιχειρήσεις και τα ξενοδοχεία επισήμανε μιλώντας Στο Κόκκινο ο Σταύρος Σπαθής πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλλονιάς και Ιθάκης.


Στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη ο κ. Σπαθής εξήγησε ότι μεγάλα ξενοδοχεία του νησιού δεν θα ανοίξουν καθόλου και παρά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης δεν υπάρχει περίπτωση να διασωθεί η φετινή χρονιά και γι’ αυτό όπως τόνισε τόσο ο ίδιος όσο και άλλα επιμελητήρια και φορείς ζητούν από το κράτος να στηριχθεί η μικρομεσαία επιχείρηση.

Καμιά μικρομεσαία επιχείρηση δεν μπορεί να πάρει δάνειο από αυτά που εξαγγέλει η κυβέρνηση, καθώς κλείδωσε και το ΤΕΠΙΧ ΙΙ και πολλοί έμειναν απ` έξω, ενώ οι προϋποθέσεις εκ μέρους των τραπεζών με μεγάλα επιτόκια που φτάνουν στην τοκογλυφία, προσημειώσεις ακινήτων είναι σαν να βάζουν οι επιχειρηματίες θηλιά στον λαιμό τους, εξήγησε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του επιμελητηρίου.




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο