ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020

Β. Κατσαρδής: Ποιος εμπιστεύεται τη ΝΔ να διαχειριστεί ένα ακόμα ΕΣΠΑ;


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Β. Κατσαρδής: Ποιος εμπιστεύεται τη ΝΔ να διαχειριστεί ένα ακόμα ΕΣΠΑ;

Κατώτερη των περιστάσεων για άλλη μια φορά χαρακτήρισε την ΕΕ μιλώντας Στο Κόκκινο ο Βασίλης Κατσαρδής δημοσιογράφος και εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη σύνοδο κορυφής που αποφάσισε το ύψος της χρηματοδότησης και των δανείων για τις χώρες - μέλη τα οποία έχουν πληγεί από την υγειονομική και την οικονομική κρίση, παράλληλα τόνισε ότι για πρώτη φορά αποφασίζεται και σχετικά γρήγορα να δώσει η ίδια η ΕΕ χρήματα και τελικά λειτουργεί προς μια κατεύθυνση ολοκλήρωσης.


Στον Χρυσόστομο Λουκά ο κ. Κατσαρδής εξήγησε ότι μπορεί αυτό βέβαια να μην ξαναγίνει, αλλά τότε έγινε ένα βήμα πιο κοντά στη φεντεραλιστική αντίληψη των πραγμάτων και η απόφαση δεν είναι για να λέμε μπράβο και να χειροκροτάμε, αλλά αυτά δεν έχουν ξαναγίνει όπως φυσικά και δεν έχουμε έρθει ξανά αντιμέτωποι με μια τέτοιας έκτασης πανδημία στον παγκοσμιοποιημένο κόσμο.

Δίνονται χρήματα έστω και με αυτόν τον τρόπο και αυτό δεν μπορεί παρά να είναι θετικό, εξήγησε και πως έσπασε ένα μεγάλο ταμπού.

Η Ελλάδα υπό κανονικές συνθήκες βγαίνει κερδισμένη από αυτό, γενικώς όμως από τον κορονοϊό και παρά την πάρα πολύ καλή υγειονομική κατάσταση στη χώρα μας ως τώρα τουλάχιστον, θα βγει χαμένη γιατί η κρίση που θα έρθει θα είναι πάρα πολύ σκληρή τουλάχιστον τα πρώτα δύο χρόνια και το θέμα είναι αν κάποιος εμπιστεύεται τη συγκεκριμένη κυβέρνηση να διαχειριστεί ένα ακόμα ΕΣΠΑ, εξήγησε ο κ. Κατσαρδής.

Αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση που είχε φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα στο ΕΣΠΑ θα είχα πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη αλλά και πάλι θα έλεγα ότι αυτά τα χρήματα δεν λύνουν το πρόβλημα, επισήμανε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο