ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020

Μ.Κοκκάλα: Έφυγαν και οι λιγοστοί τουρίστες απ’το Καστελόριζο - Πολλές ακυρώσεις κρατήσεων


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Μ.Κοκκάλα: Έφυγαν και οι λιγοστοί τουρίστες απ’το Καστελόριζο - Πολλές ακυρώσεις κρατήσεων

Από το Καστελόριζο μίλησε Στο Κόκκινο η Μαρία Κοκκάλα δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Μεγίστης και εξήγησε ότι οι κάτοικοι του νησιού είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις, τόνισε μάλιστα ότι πέραν του πλοίου του ελληνικού πολεμικού ναυτικού δεν βλέπουν κανένα άλλο και χαρακτήρισε ως χαριστική βολή στον τουρισμό, αυτό το κλίμα, καθώς φοβίζει τους λίγους επισκέπτες, οι οποίοι έφυγαν και όπως τόνισε «έχουμε μείνει μεταξύ μας».


Η κα Κοκκαλά στην Αλέκα Ζουμή εξήγησε ότι κατά κύριο λόγο οι λιγοστοί τουρίστες ήταν Έλληνες, από Ρόδο και Αθήνα και τώρα έφυγαν και αυτοί. Η ζωή στο νησί κυλάει κανονικά, επισήμανε, αλλά η απώλεια και των λιγοστών τουριστών είναι τεράστιο πλήγμα, καθώς μετά και τις συνέπειες της υγειονομικής κρίσης έχουμε και αυτά να προστίθενται στην οικονομική κρίση, την ώρα μάλιστα που είχαν αρχίσει να ανακάμπτουν και να έχουν κρατήσεις.

Οι υπερβολές που ακούγονται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τα όσα γράφονται για κομάντο, πολεμικά πλοία κ.ο.κ δημιουργούν τεράστιο εκνευρισμό στην τοπική κοινωνία, επισήμανε η δημοτική σύμβουλος, και εξήγησε πως αναρωτιούνται πότε ο πρωθυπουργός θα μιλήσει επίσημα για το τι συμβαίνει και τι συμφέροντα εξυπηρετούνται με το να παρουσιάζεται αυτή η εμπόλεμη κατάσταση στο νησί τους.

Η κα Κοκκάλα σημείωσε ότι δεν έχουν καμιά ενημέρωση ως δήμος για το τι πραγματικά γίνεται και από χθες το βράδυ - αφού ακούστηκε και ένας εκκωφαντικός θόρυβος - έχουν τη μια ακύρωση μετά την άλλη. Όπως τόνισε οι κάτοικοι που μίλησαν σε τηλεοπτικούς σταθμούς και στους δημοσιογράφους που βρίσκονται στο νησία και τους έδειξαν τη δυσαρέσκεια τους, αλλα φυσικά δεν ξέρουν, τι τελικά θα μεταδοθεί και τι θα δείξουν οι ειδήσεις.

Είναι τέτοιος ο βαθμός παραπληροφόρησης που χθες τους καλούσαν φίλοι και συγγενείς τους από γειτονικά νησιά για να μάθουν αν είναι καλά καθώς είχαν πληροφορηθεί ότι στο Καστελόριζο έπεσαν πυροβολισμοί, εξήγησε η κα Κοκκάλα.

 




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο