ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020

Τζεμαλή Μηλιαζήμ: Πρωτοφανής η δίωξη εναντίον μου


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Τζεμαλή Μηλιαζήμ: Πρωτοφανής η δίωξη εναντίον μου

Για την πρωτοφανή δίωξη εις βάρος του μίλησε στον ρ/σ Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης και την εκπομπή «Ορθά-Κοφτά» ο Τζεμαλή Μηλιαζήμ, εκπαιδευτικός στην Ειδική Αγωγή σε σχολείο της Ξάνθης.


Όπως εξήγησε η δίωξη ξεκίνησε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης που βρίσκεται στην Κομοτηνή για αναδημοσιεύσεις άρθρων που έκανε από τοπική εφημερίδα και από την El Pais και αφορούσαν την αλληλεγύη στους πρόσφυγες. Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας της Ξάνθης διενήργησε την προανακριτική το πόρισμα της οποίας ήταν απαλλακτικό. 

«Παρ`όλα αυτά η αναπληρώτρια διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης προχώρησε τη δίωξη εναντίον μου για ανάρμοστη και αναξιοπρεπή συμπεριφορά και με κάλεσε σε γραπτή απολογία που κατέθεσα χθες».

«Δεν μου εξήγησε κάποιος γιατί διώκομαι και μάλιστα όταν έλαβα το φάκελο δεν υπήρχε και το χαρτί από το οποίο κινήθηκε η διαδικασία. Δεν φαίνεται να έχει γίνει καταγγελία εις βάρος μου. Η Περιφερειακή Διεύθυνση ξεκίνησε την δίωξη μόνη της» πρόσθεσε τονίζοντας ότι αναμένεται το πως θα ενεργήσει η αναπληρώτρια διευθύντρια. «Η ανάρμοστη και αναξιοπρεπή συμπεριφορά είναι αρκετά σοβαρή κατηγορία που μπορεί να φτάσει σε ποινή παύσης. Δε ξέρω τα κίνητρα τους και τι σκέφτονται να κάνουν» σχολίασε ο κ. Μηλιαζήμ ενώ παράλληλα μίλησε για την πολύ μεγάλη συμπαράσταση που εκφράστηκε από σωματεία και συλλόγους διδασκόντων, την ΑΔΕΔΥ, τη ΔΟΕ, την ΟΛΜΕ και την Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Δηλώσεις στήριξης στον εκπαιδευτικό έκαναν επιπλέον ο πρώην υπουργός Παιδείας Ν. Φίλης καθώς και ο τοπικός βουλευτής του ΚΙΝΑΛΛ Μπαράν Μπουρχάν.

«Τα περιστατικά των τελευταίων ημερών δείχνουν ότι υπάρχει στοχοποίηση δημοσιογράφων και αγωνιστών που υπερασπίζονται τους πρόσφυγες. Είμαστε σε μια διαδικασία αυτή τη στιγμή χωρίς να γνωρίζουμε την έκβαση της» κατέληξε .

 




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο