ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ | Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

Στ. Κασιμάτης: Στόχος μας είναι και πάλι η στήριξη των πολιτών


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Στ. Κασιμάτης: Στόχος μας είναι και πάλι η στήριξη των πολιτών

«Ο στόχος είναι αυτός που θέσαμε και το 2006, να υπηρετήσουμε την πόλη, να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα των πολιτών» τόνισε μιλώντας Στο Κόκκινο ο Σταύρος Κασιμάτης που είναι δήμαρχος Κορυδαλλού και υποψήφιος εκ νέου με την παράταξη «Πολίτες για τον Κορυδαλλό».


Στον Νίκο Σβέρκο ο κ. Κασιμάτης μίλησε για τα προβλήματα των πολιτών που ενισχύθηκαν την τελευταία δεκαετία, της σκληρής κρίσης, και ότι θέλουν να συνεχίσουν την προσπάθεια τους για να βρει η πόλη τους από την κρίση ενώ τόνισε ότι οι γειτονιές, οι περιοχές της Β’ Περιφέρειας Πειραιά έχουν πληγεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Αττικής, καθώς είναι γειτονιές με αυξημένη ανεργία και σοβαρά προβλήματα.

«Και στόχος μας είναι να αμβλύνουμε όσο είναι δυνατόν περισσότερο αυτές τις αντιθέσεις που υπάρχουν» Έχουμε ενισχύσει ένα ευρύ δίκτυο με προγράμματα κοινωνικής προστασίας «για τα οποία είμαστε περήφανοι» σημείωσε ο κ. Κασιμάτης.

Εξήγησε μεταξύ άλλων ότι τα χρόνια της σκληρής κρίσης κατασκευάστηκαν επτά σχολικές μονάδες, δύο μεγάλοι βρεφονηπιακοί σταθμοί, για πρώτη φορά μετά από 67χρόνια ο Δήμος Κορυδαλλού απέκτησε το δικό του δημαρχείο εξοικονομώντας 300 χιλιάδες ευρώ το χρόνο από τα ενοίκια που πλήρωνε.

Ο κ. Κασιμάτης αναφέρθηκε στο κολυμβητήριο που κατασκευάζεται τώρα και επισήμανε ότι χάρη και στον αγώνα του κορυδαλλιώτικου λαού κατεδαφίστηκαν δύο πτέρυγες των γυναικείων φυλακών και ο χώρος τώρα εκεί γίνεται πάρκο. Τόνισε ότι παραμένει το αίτημα και ο αγώνας τους για την απομάκρυνση των φυλακών, όμως «έχουμε ξεχωρίσει το κτίριο από τους ανθρώπους» γι’ αυτό και «συμπαραστεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις στους ανθρώπους που βρίσκονται εκεί μέσα και διεκδικούν δίκαια αιτήματα» όπως είναι το θέμα του νοσοκομείου και του ψυχιατρείου καθώς «εκεί τα πράγματα δεν είναι καλά. Έχουν βελτιωθεί βεβαίως».

 

 

 




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο