ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020

Κ. Τζαβάρας: Τελείως αντίθετος με την ΚΥΑ που εγκρίνει τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Κ. Τζαβάρας: Τελείως αντίθετος με την ΚΥΑ που εγκρίνει τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων

Την αντίθεση του για την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που νομιμοποιεί και επιτρέπει την τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων στους δρόμους εξέφρασε μιλώντας Στο Κόκκινο ο Κώστας Τζαβάρας, βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, καθώς αυτές απαγορεύονται από το 2007 με οριστική γνωμοδότηση του ΣτΕ για την αποτροπή πρόκλησης τροχαίων μέσω της απόσπασης της προσοχής των οδηγών.


Στον Νίκο Ξυδάκη ο κ. Τζαβάρας ξεκαθάρισε ότι εκφράζει την αντίθεση του γι’ αυτό το ζήτημα στην κυβέρνηση, αλλά είναι μάλλον ο μόνος από τη Νέα Δημοκρατία καθώς ούτε ο Παναγιώτης Πικραμένος νυν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της ΝΔ και τότε αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, δεν έχει κάνει δήλωση για το ζήτημα, ένα 24ωρο μετά τη δημοσίευση της ΚΥΑ.

Ο κ. Τζαβάρας μίλησε και για τα θέματα της Παιδείας ιδιωτικής και δημόσιας και εξέφρασε την υποστήριξη του στη Νίκη Κεραμέως και στον νόμο πλέον, καθώς ψηφίστηκε χθες το νομοσχέδιο, για την ιδιωτική εκπαίδευση, που οδηγεί σε απολύσεις χωρίς όριο εκπαιδευτικών ιδιωτικών σχολείων και διευρύνει τις ανισότητες των μαθητών.

Ο κ. Τζαβάρας εξήγησε ότι το θέμα της ιδιωτικής εκπαίδευσης δεν είχε ρυθμιστεί και με αυτόν τον νόμο πολλά ζητήματα λύθηκαν και δεν έχει γίνει προσχώρηση στα συμφέροντα των σχολαρχών όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής της ΝΔ μεταξύ άλλων τόνισε ότι «η Ελλάδα έχει χάσει πολύ χρόνο στην προσπάθεια που οφείλει να κάνει απέναντι σε όλη την οικουμένη να γίνει το διεθνές κέντρο των κλασσικών σπουδών, το δικαιούται η Ελλάδα και όλη η οικουμένη από την Ελλάδα περιμένει αυτό το διάβημα» ανταπαντώντας στην κατάργηση – με απόφαση της υπουργού Παιδείας – μαθημάτων όπως η Βιολογία, τα καλλιτεχνικά μαθήματα κ.ά.

 

 




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο