ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020

Θ. Τζάκρη: Η κυβέρνηση εξαπατά συνταξιούχους με τ’ αναδρομικά και τα ΜΜΕ πανηγυρίζουν


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Θ. Τζάκρη: Η κυβέρνηση εξαπατά συνταξιούχους με τ’ αναδρομικά και τα ΜΜΕ πανηγυρίζουν

Από τα αναδρομικά δεν θα δοθεί ούτε ένα ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους επισήμανε μιλώντας στον 91,4 Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία τόνισε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ ως συνήθως άλλα κάνει, άλλα λέει και άλλα εννοεί.


Η κα Τζάκρη στον Απόστολο Λυκεσά επισήμανε ότι οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ δεν θα πάρουν τίποτα, όπως και οι χαμηλοσυνταξιούχοι του ΙΚΑ και του παλαιού ΤΕΒΕ και δεν θα λάβουν ούτε οι συνταξιούχοι αναπηρίας και χηρείας.

Αντίθετα χρήματα, όπως είπε η βουλευτής, θα δοθούν σε αυτούς που παίρνουν συντάξεις άνω των 1.000 ευρώ καταπατώντας κάθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης και επί της ουσίας μη εφαρμόζοντας την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Η κυβέρνηση δεν θα επιστρέψει τα χρήματα που κόπηκαν επί Γιάννη Βρούτση από τις επικουρικές συντάξεις και τα δώρα και θα εφαρμόσει την απόφαση μόνο σε ό,τι αφορά τις κύριες εξήγησε η κα Τζάκρη, έτσι αντί για 3,9 δισ. εκατ ευρώ θα δώσει μόλις 900 εκατ. ευρώ.

Και ο Τύπος αναπαράγει την κυβερνητική προπαγάνδα και πανηγυρίζει και δεν υπάρχει ανάδειξη αυτών των θεμάτων και κριτική από τα ΜΜΕ που έπρεπε να ενημερώνουν τον ελληνικό λαό, σημείωσε η βουλευτής Πέλλας. Με τα γνωστά... πετσοδόλλαρα μετέτρεψαν όλα τα ιδιωτικά κανάλια σε κρατικοδίαιτη ΕΡΤ, σημείωσε μεταξύ άλλων.




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο