ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020

Σε απόγνωση εργαζόμενοι και επιχειρηματίες της Πιερίας – Το πλήγμα είναι ανεπανόρθωτο


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Σε απόγνωση εργαζόμενοι και επιχειρηματίες της Πιερίας – Το πλήγμα είναι ανεπανόρθωτο

Για τις σοβαρές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης λόγω της πανδημίας, της απουσίας τουριστών και της μη λήψης εμπροσθοβαρών μέτρων για τη στήριξη εργαζόμενων και εργοδοτών στον τομέα του Τουρισμού και όχι μόνο, συνολικά στον νομό Πιερίας, μίλησε στον 91,4 Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μπέτυ Σκούφα.


Στην Ευγενία Χατζηγεωργίου η κα Σκούφα τόνισε ότι επανειλημμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν επαφές με εκπροσώπους φορέων της περιοχής και είχαν τονίσει την κρισιμότητα της κατάστασης εξ αρχής.

Οι οργανωμένοι τουριστικοί φορείς με υπομνήματα βομβάρδιζαν τους αρμοδίους με υπομνήματα από την περίοδο του λοκ ντάουν χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα όπως τόνισε η βουλευτής Πιερίας.

Η πληρότητα στα δωμάτια αυτή τη στιγμή στον νομός τους είναι μεταξύ 0 έως 5% και η Πιερία συνολικά, όπως εξήγησε, ζει μόνο από την αγροτική παραγωγή και τους τουρίστες. Συν τοις άλλοις χωριά που καλλιεργούν καπνά επλήγησαν αυτές τις μέρες και από το χαλάζι και οι αποζημιώσεις για τέτοιου είδους καταστροφές αφορούν μόνο το 30% της παραγωγής, όπως είπε η βουλευτής..

Το πλήγμα είναι κάθετο και ανεπανόρθωτο, η φετινή χρονιά χάθηκε και το θέμα είναι πως θα φτάσουν μέχρι του χρόνου τον Ιούνιο, σημείωσε μεταξύ άλλων η κα Σκούφα.

 




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο