ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020

Το πόρισμα Πισσαρίδη είναι η μνημονιακή πολιτική που θέλει να εφαρμόσει η ΝΔ


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Το πόρισμα Πισσαρίδη είναι η μνημονιακή πολιτική που θέλει να εφαρμόσει η ΝΔ

«Για μένα το σχέδιο Πισσαρίδη δεν ήταν έκπληξη είναι η επιβεβαίωση της νεοσυντηρητικής ατζέντας που θέλει να επιβάλλει η ΝΔ στην αντιμετώπιση της κρίσης» επισήμανε μιλώντας Στο Κόκκινο ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης ο οποίος τόνισε ότι θα δώσουν τη μάχη και δεν θα επιτρέψουν στην κυβέρνηση να ρίξει στα συντρίμμια την ελληνική κοινωνία.


Στον Γιώργο Τραπεζιώτη ο κ. Ηγουμενίδης εξήγησε ότι η κυβέρνηση προχωράει χωρίς σχέδιο, χωρίς μέτρα πρόληψης, με διαφορετικά πρωτόκολλα υγειονομικά που αλλάζουν ανάλογα με την πύλη εισόδου μια σειρά από παλινωδίες και αντιφάσεις οι οποίες στέλνουν λάθος μήνυμα στην κοινωνία.

Ο βουλευτή επισήμανε ότι κυβέρνηση της ΝΔ και η πολιτική που ασκεί καταστρέφει την εργασία και την κοινωνία και σε αυτή η ΝΔ έβλεπε μαγνήτη επενδύσεων, μοχλό ανάπτυξης κτλ.

Αυτή τη γραμμή τη ζήσαμε με αυτή χρεοκοπήσαμε, προσπάθησε να μας βγάλει από τα μνημόνια και ήρθε το ένα μνημόνιο μετά το άλλο, κάποιοι κέρδισαν, σημείωσε ο βουλευτής, αλλά η κοινωνία καταστράφηκε εξήγησε.




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο