ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020

«Η ζωή έβαλε τον πήχη ψηλά και η κυβέρνηση Μητσοτάκη δυστυχώς πέρασε από κάτω»


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

«Η ζωή έβαλε τον πήχη ψηλά και η κυβέρνηση Μητσοτάκη δυστυχώς πέρασε από κάτω»

Δεν είναι κόμματα ή βουλευτές που ζητούν και επανεκκίνηση της οικονομίας και υγειονομική ασφάλεια, το έχει ανάγκη η κοινωνία, η ίδια η ζωή έβαλε ψηλά τον πήχη και δυστυχώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη πέρασε από κάτω, είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης Στο Κόκκινο και τον Ανδρέα Πετρόπουλο.


Η Κρήτη την περίοδο της καραντίνας, όπως και όλα τα νησιά, ήταν σε άριστη κατάσταση. Το τελευταίο κρούσμα που είχε καταγραφεί ήταν στις 26 Μαρτίου και ως το Πάσχα δεν υπήρξε άλλο. Μετά το άνοιγμα του τουρισμού, υπάρχει αύξηση τόσο στο νησί όσο και πλέον πανελλαδικά, είναι επικίνδυνη.

Είναι απαίτηση της κοινωνίας και η επανεκκίνηση της οικονομίας και η υγειονομική ασφάλεια του πληθυσμού. Η ίδια η ζωή έβαλε ψηλά τον πήχη για τους κυβερνώντες στο θέμα της πανδημίας και δυστυχώς η κυβέρνηση της ΝΔ και του Κ. Μητσοτάκη «πέρασε κάτω από τον πήχη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ηγουμενίδης, φάνηκε ανεπαρκής, ανέτοιμη, αποδείχθηκε αναποτελεσματική, γιατί επένδυσε σε επικοινωνιακές φιέστες και καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις με προχειρότητα, χωρίς σχέδιο και παλινωδίες.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη κάνοντας κλικ εδώ.




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο