ΠΟΛΙΤΙΚΗ | Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020

Mήνυμα εκφοβισμού και σε άλλους εισαγγελείς η διάρρηξη στην οικία Τουλουπάκη


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Mήνυμα εκφοβισμού και σε άλλους εισαγγελείς η διάρρηξη στην οικία Τουλουπάκη

Οι εισαγγελικοί λειτουργοί που θα αναλάβουν την συνέχιση της διερεύνησης του σκανδάλου της Novartis όπως και αυτοί που θα κρίνουν εάν μπορούν να «σταθούν» τα όσα αποδίδουν στον Δ. Παπαγγελόπουλο «νοσηροί εγκέφαλοι» με πρωταγωνιστές κορυφαία στελέχη της ΝΔ και τα μέλη της στην Επιτροπή της Βουλής, είναι οι αποδέκτες του «μηνύματος» από την διάρρηξη στην κατοικία της εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, τόνισε το μέλος της Επιτροπής Γιάννης Γκιόλας μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Νίκο Σβέρκο.


ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Νίκο Σβέρκο.

Η διάρρηξη στην κατοικία της εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, που προκαλεί κρίσιμα ερωτήματα και έχει ήδη προκαλέσει την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τον κ. Γκιόλα δεν είναι πια και τόσο... περίεργη, καθώς έχουν προηγηθεί σειρά παρακολουθήσεων, τηλεφωνικών υποκλοπών, εκβιάσεων, μεθόδων παρακρατικών και ανθρώπων της νύχτας, μαφιόζικων, αποτελεί συνέχεια. Και ο ελληνικός λαός πρέπει να αντιδράσει, όπως τόνισε.

Μιλάμε για ωμή εκβίαση των ανθρώπων της Δικαιοσύνης, συνέχισε. Η κα Τουλουπάκη σε λίγο καιρό, με απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου, είτε θα παυθεί είτε θα απόσχει από την διερεύνηση του σκανδάλου της Novartis, θα ανατεθεί κάπου αλλού. Αλλά, όπως είπε χαρακτηριστικά, «δεν θα πρέπει οι εισαγγελείς που θα αναλάβουν να... έχουν λίγο το νού τους, να μην μπαίνουν σε μονοπάτια που μπορεί να οδηγήσουν σε λάκκους με θηρία και λύκους; Εν έτει 2020, ακολουθείται η μέθοδος του εκφοβισμού, της τρομοκράτησης, της χειραγώγησης. Θέλαμε να ξεχάσουμε τις περιόδους ατασθαλιών, βίας, νοθειών, παρανόμων μεθοδεύσεων. Δυστυχώς, έρχονται πάλι στο φως. Είναι γνωστό ποιες είναι οι δυνάμειες που δεν θέλουν να έρθει στο φως η αλήθεια. Μετατρέπουν την χώρα σε ξέφραγο αμπέλι παρακρατικών μηχανισμών.

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα γνώριζε την κατοικία της κας Τουλουπάκη και ανεξάρτητα από το ό,τι η ίδια ήταν σε διακοπές, δεν είναι δυνατόν να έχει μείνει αφρούρητη, τόνισε ο κ. Γκιόλας. Είναι σαν να τους έδωσαν τα κλειδιά... Θύμισε εξάλλου ότι το 2017 όταν ξεκίνησε να έρχεται στο προσκήνιο η ανάμειξη πολιτικών προσώπων στο διερευνούμενο σκάνδαλο, καταγγέλθηκε διπλή διάρρηξη και αφαίρεση μόνο του λάπτοπ στην κατοικία συγκεκριμένου δημοσιογράφου.

Δεν τους περνάει, ο κόσμος έχει κατανοήσει περί τίνος πρόκειται. Παρότι κάποιοι εισαγγελικοί λειτουργοί (ακόμη και υψηλόβαθμοι) έδειξαν να έχουν χαλαρή... μέση, η Δικαιοσύνη σεβόμενη την ανεξαρτησία, το κύρος και το ρόλο της πρέπει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Να προχωρήσει, να αναδείξει, να διερευνήσει από πού εκπορεύτηκαν όλες αυτές οι διαδικασίες που οδήγησαν σε ένα τεράστιο σκάνδαλο με ασύλληπτα νούμερα, που ο ελληνικός λαός το βίωσε στο πετσί του και κάποιοι επιχειρούν να συσκοτίσουν.

Ποιος μέχρι τώρα θέλει να συσκοτίσει την αλήθεια; Ποιος παρενέβαινε ωμά; Ποιος ήθελε να σύρει δημοσιογράφους ως αυτουργούς στο φερόμενο «έγκλημα» Παπαγγελόπουλου; Αυτοί που ήθελαν να αποκαλύψουν τους λεγόμενους «κουκουλοφόρους», τους προστατευόμενους μάρτυρες ήταν τα ίδια τα μέλη της Επιτροπής από την ΝΔ δυστυχώς...
 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο