ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ | Τρίτη, 21 Μαΐου 2019

Γ. Λαγουδάκης: Τα καζάνια, οι δεξαμενές καυσίμων φεύγουν επιτέλους απ’ το Πέραμα


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Γ. Λαγουδάκης: Τα καζάνια, οι δεξαμενές καυσίμων φεύγουν επιτέλους απ’ το Πέραμα

Η πρώτη απομάκρυνση των περιβόητων «καζανιών», των δεξαμενών καυσίμων, που επί δεκαετίες απειλούν τη ζωή στο Πέραμα, είναι γεγονός, επισήμανε χθες μιλώντας Στο Κόκκινο και την Ευγενία Λουπάκη ο δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης, που είναι εκ νέου υποψήφιος και επικεφαλής της παράταξης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ».


Ο Γιάννης Λαγουδάκης εξήγησε ότι υπογράφτηκε ήδη η σχετική συμφωνία με τα Ελληνικά Πετρέλαια και οι δεξαμενές της BP, θα ξηλωθούν άμεσα. Ταυτόχρονα περιέγραψε τη δεινή κατάσταση στην οποία παρέλαβε τον Δήμο Περάματος, χρεωκοπημένο, χωρίς καμμιά δομή εν λειτουργία και με ένα μόνο απορριμματοφόρο για ολόκληρη την πόλη.

Περιέγραψε επίσης τη δεινή κατάσταση της τοπικής κοινωνίας με την ανεργία στα ύψη, που ευνόησε την εμφάνιση της Χρυσής Αυγής και δήλωσε ότι έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί  η εποχή αυτή. Και λόγω του αντιφασιστικού κινήματος που αναπτύχθηκε στην πόλη και λόγω των στοχευμένων παρεμβάσεων της κυβέρνησης και του Δήμου για την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού τη διατήρηση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στη Ζώνη σε ελληνικά χέρια και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο