ΠΕΡΙΦΕΡEΙΑ | Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020

Π. Θωίδης: Παραδοχή ανικανότητας το κλείσιμο των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚ


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Π. Θωίδης: Παραδοχή ανικανότητας το κλείσιμο των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚ

Ο πρώην ταμίας του ΠΕΑΚ, Πολυχρόνης Θωίδης, μίλησε ΣτοΚόκκινο Πάτρας στους 107.7 και στην εκπομπή «Αρχίζει το ματς» με τον Ηλία Μάτσα, για την πρωτοφανή απόφαση του κλεισίματος των εγκαταστάσεων.


Ένα προδιαγεγραμμένο έργο παίζεται τις τελευταίες μέρες στο ΠΕΑΚ της Πάτρας, όπου η διοίκηση του ανακοίνωσε το κλείσιμο των εγκαταστάσεών του μέχρι νεωτέρας λόγω έλλειψης προσωπικού.

Όλα ξεκίνησαν τον Ιούνιο όταν και έληξαν οι συμβάσεις του προσωπικού, οι οποίες και δεν ανανεώθηκαν εγκαίρως για την στελέχωση των εγκαταστάσεων, παρά τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης ότι το προσωπικό επαρκεί για την λειτουργία τους.

Ο ταμίας της προηγούμενης διοικούσας επιτροπής του ΠΕΑΚ, Πολυχρόνης Θωίδης, μίλησε ΣτοΚόκκινο Πάτρας στους 107.7 και στην εκπομπή «Αρχίζει το ματς» με τον Ηλία Μάτσα και ήταν καυστικός με αυτή την πρωτοφανή απόφαση.

Ο κ. Θωίδης δεν πίστευε στα μάτια του όταν άκουσε την είδηση, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ότι «η τραγική αλήθεια είναι ότι αληθεύει η είδηση. Πρώτη φορά στην ιστορία του ΠΕΑΚ κλείνουν αθλητικές εγκαταστάσεις, δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ.

Η ανακοίνωση προφανώς θα έπρεπε να συνοδεύεται από παραίτηση των μελών της διοίκησης! Συνεπάγεται ότι με κλειστές εγκαταστάσεις ή η διοίκηση είναι ανίκανη ή η γενική γραμματεία έχει καταστήσει σαφή τη θέση της ως προς της εγκαταστάσεις και δεν μπορεί η διοίκηση να επιτελέσει το έργο της.

Ουδέποτε το ΠΕΑΚ είχε προσωπικό, η δική μας διοίκηση είχε προσλάβει 17 άτομα. Εμείς ενεργήσαμε άμεσα για να ανανεώσουμε τις συμβάσεις. Φροντίσαμε να μην μείνουν εκτεθειμένες οι εγκαταστάσεις και το ΠΕΑΚ χωρίς προσωπικό.

Η συγκεκριμένη διοίκηση ήξερε ότι τελειώνουν οι συμβάσεις, έπρεπε να φροντίσει να ανανεώσει τις συμβάσεις ή έστω και να καλύψει τις θέσεις μέσω εξωτερικών συνεργατών. Δεν θυπάρχει λογική! Τα ίδια θέματα αντιμετωπίσαμε κι εμείς.

Προηγούμενες διοικήσεις είχαν περάσει πολύ χειρότερες οικονομικά εποχές και δεν έκλεισαν ποτέ τις εγκαταστάσεις. Μπορούσαν να λειτουργήσουν με πολύ μικρότερα μπάτζετ!».




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο