ΠΕΡΙΦΕΡEΙΑ | Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020

Ν. Κανελλάκης: Αν είναι δυνατόν να ήρθαν ως σωτήρες και να έκαναν Αγώνες σε ένα μήνα!


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Ν. Κανελλάκης: Αν είναι δυνατόν να ήρθαν ως σωτήρες και να έκαναν Αγώνες σε ένα μήνα!

Στο Κόκκινο Πάτρας 107.7 και στην εκπομπή «Αρχίζει το ματς» μίλησε ο πρώην πρόεδρος της διοικούσαν επιτροπής του ΠΕΑΚ Πάτρας, Νίκος Κανελλάκης μετά το νέο… κρούσμα αλαζονείας από τη σημερινή διοίκηση του Παμπελοποννησιακού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου, που παρουσίασε με υπερηφάνεια σαν προσωπική επιτυχία των περσινών Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων της Πάτρας, παρότι βρέθηκαν στο… τιμόνι τους, μόλις ένα μήνα πριν την επίσημη έναρξή τους.


Με τη συμπλήρωση ενός έτους από τη μέρα που έπεσε η αυλαία των Αγώνων, ο κ. Κανελλάκης τόνισε το… unfair της συγκεκριμένης κίνησης από τη σημερινή διοίκηση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι αδύνατον να πιστεύει κάποιος ότι διοργανώθηκαν τόσο σπουδαίοι Αγώνες σε μόλις ένα μήνα»!

Δοθείσης της ευκαιρίας ο πρώην πρόεδρος του ΠΕΑΚ, αναφέρθηκε και στην πρωτοφανή απόφαση της νυν διοίκησης να κλείσει τις εγκαταστάσεις!

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Όσον αφορά τους Παράκτιους δεν έχει καμία δουλειά το ΠΕΑΚ, απλά τυχαίνει να είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ήταν στους Παράκτιους.
Μία ανακοίνωση λες και το προηγούμενο διάστημα δεν είχε γίνει τίποτα, παρά ήρθαν αυτοί ως σωτήρες, ως άριστοι και τα έκαναν όλα μέσα σε έναν μήνα και γίναν οι αγώνες, αν είναι δυνατόν!

Το ΠΕΑΚ είχε υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με το υπουργείο όσον αφορά τους αγώνες. Ότι έγινε στο προηγούμενο διάστημα που υπήρχε το πρόβλημα με τη χρηματοδότηση, έγινε από το ΠΕΑΚ με διοίκηση, στην οποία ήμουνα πρόεδρος εγώ.
Είναι ντροπή να λέμε ότι σε έναν μήνα γίνανε όλα. Κοροϊδεύουν ποιον; Τον εαυτό τους μάλλον, δεν μπορούν να κοροϊδέψουν κάτι άλλο.

Η διοίκηση των Παράκτιων άλλαξε τον τελευταίο μήνα, και υποστηρίζουν ότι κατάφεραν να στήσουν τους Αγώνες σε αυτό το διάστημα. Δηλαδή θα τρελαθούμε!

Απόδειξη ότι δεν υπήρχε πρόβλημα ούτε με την προηγούμενη διοίκηση…

Ήταν πολιτικός ο λόγος που μας ξήλωσαν. Να λέμε αλήθειες!

Όταν αλλάξαν τη διοίκηση, τον αντιπρόεδρο τον κράτησαν και στην καινούργια διοίκηση, ο Θεόδωρος Δούρος.

Θα έπρεπε να είναι λίγο πιο σοβαροί και λίγο πιο σεμνοί.
Δεν είναι τυχαίο ότι βγήκαν σήμερα, για να καλύψουν την αδυναμία τους να κρατήσουν ανοιχτές τις εγκαταστάσεις!

Αν είναι δυνατόν! Με πολύ μεγαλύτερα προβλήματα πριν 3-4 χρόνια, θυμίζω, οι διοικήσεις που ανέλαβαν τα ΕΑΚ κατάφεραν να κρατήσουν τις εγκαταστάσεις όλης της Ελλάδας, που ήταν απαξιωμένες και σε διαδικασία παραχώρησης και πώλησης οι περισσότερες, ανοιχτές. Κατάφεραν να τις κρατήσουν όρθιες και να τις ξεχρεώσουν, να τις έχουν φιλέτα θα έλεγα.

Είναι απαράδεκτο λοιπόν σήμερα, να έρχονται και να λένε ότι λόγω προσωπικού κλείνουμε την εγκατάσταση.

Θα μπορούσαν και θα ήταν πολύ απλό, να κάνουν συμβάσεις προσωρινές με εξωτερικούς συνεργάτες και να κρατήσουν τις εγκαταστάσεις ανοιχτές.

Αν δεν το ξέραν ας ρωτούσαν, δεν είναι κακό να ρωτάς και να μαθαίνεις!

Σημασία έχει ότι έχεις έναν χώρο και πρέπει να τον κρατήσεις ζωντανό, ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων. Αυτό είναι το σημαντικό για μένα. Οφείλεις να το κάνεις για όφελος της αθλούμενης νεολαίας και του αθλητισμού της πόλης.

Δεν γίνεται να κλείνεις εγκατάσταση και από την άλλη μεριά, να βγαίνεις και να πανηγυρίζεις και να φωτογραφίζεσαι και να λες όλα τα έκαμα και θα τα κάνω καλά. Παραμύθια της Χαλιμάς είναι αυτά!

Έχω θυμώσει πολύ που μετά την τελευταία δήλωσή τους απαξιώνουν τα πάντα, αυτοί που δεν έχουν κάνει τίποτα. Οι άριστοι που σε όλη την Ελλάδα έχουν μοιράσει θέσεις με πλαστά πτυχία. Είναι ντροπή!

Λυπάμαι που το λέω αλλά η στάση τους ήταν εκδικητική, στάση η οποία δεν συνάδει με τον αθλητισμό. Στον αθλητισμό υπάρχει αλληλεγγύη, υπάρχει συμπαράσταση, υπάρχει μία προσπάθεια να κάνουμε όλοι το καλύτερο. Δυστυχώς αυτό που έκαναν δεν είχε σχέση με τον αθλητισμό.

Ας ξεχρεώσουν τους ανθρώπους στους οποίους χρωστάνε ακόμα, γιατί υπάρχει θέμα και εδώ είμαστε.

Το πρώτο και κυρίαρχο είναι να ανοίξουν οι εγκαταστάσεις! Είμαι στη διάθεση όποιου θέλει να κάνουμε μία ανοιχτή κουβέντα».




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο