ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ | Τρίτη, 21 Μαΐου 2019

Ά. Κατωπόδης: Ξεχρεώσαμε τον Δήμο Βύρωνα και ρίξαμε βάρος στις κοινωνικές δομές


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

 

 

 

Ακούσε τώρα Live

Ειδήσεις - Ενημέρωση - Πολιτισμός

Ά. Κατωπόδης: Ξεχρεώσαμε τον Δήμο Βύρωνα και ρίξαμε βάρος στις κοινωνικές δομές

Στο Κόκκινο μίλησε ο δήμαρχος Βύρωνα, Άκης Κατωπόδης, καθώς είναι εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη «Στάση Βύρωνα» και αναφέρθηκε στην κατάσταση που ήταν ο δήμος όταν τον παρέλαβαν καθώς είχε περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ χρέη για προμηθευτές, εργαζόμενους κ.ά. ενώ δεν είχε ούτε φορολογική ενημερότητα εξαιτίας των προστίμων, τα οποία είχε επιβάλλει το Δασαρχείο.


Στον Νίκο Σβέρκο ο κ. Κατωπόδης εξήγησε «Τα ξεχρεώσαμε, διακανονίσαμε τα δάνεια μας και καταφέραμε να δημιουργήσουμε και ένα ταμείο ώστε να μπορεί ο δήμος να έχει τη δυνατότητα με το ταμείο αυτό να μπορεί να εξυπηρετήσει βασικές ανάγκες της πόλης» όπως είναι «οι κοινωνικές δομές και η συντήρηση των υποδομών που αφορούν το παιδί».

Ενώ για τις προτεραιότητες τους είπε πως επιδιώκουν «να ανατάξουν την πόλη αφού πέρασαν μια πολύ δύσκολη πενταετία με τις δομές της πόλης ασυντήρητες της κοινωνικές δομές σε μηδενική βάση αφού καταφέραμε όλα αυτά προσπαθούμε σήμερα να ανατάξουμε την πόλη μας και σε όλες τις υποδομές της, σχολεία, παιδικούς σταθμούς, σε ό,τι αφορά κυρίως το παιδί και γενικότερα την κυκλοφορία της πόλης και των ανθρώπων της πόλης».

Σημείωσε μεταξύ άλλων ότι το μουσείο της πόλης θα είναι έτοιμο το πολύ σε έναν – δύο μήνες και πως δρομολογούνται οι διαδικασίες όπως η αλλαγή 4.000 συμβατικών λαμπτήρων σε λεντ για τον φωτισμό της πόλης και εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και οικονομία.

 




 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την περιήγησή σας. Περισσότερες πληροφορίες Κλείσιμο